Kādas slimības ir raksturīgas katrai Zodiaka zīmei. Šo sakarību apstiprina pat ārsti

Pētnieki jau sen pierādījuši, ka mēnesis, kurā esam piedzimuši, atstāj ietekmi mūsu veselībā. Tas var būt saistīts ar saules daudzumu un citiem apstākļiem. Pētījuma rezultātus sasaistīja arī ar zodiaka zīmēm, raksta Bucataria Noastra.

Auns

Šī zīme bieži cieš no galvas sāpēm un ir ar noslieci uz galvas traumām. Bez tam Auna impulsivitāte virza uz kuņģa – zarnu trakta vai hepatītbiliārām slimībām. Labākais ieteikums – izvairīties no stresa un taisīt pārtraukumus aktīvās darbībās.

Vērsis

Vēršiem uzbrūk kakla sāpes, laringīti, tonzilīti un sinusīti. Tāpat iespējamas problēmas ar vairogdziedzeri, astmu un osteoporozi brieduma gadus. Labākais ieteikums – ievērot veselīgu uzturu un izvairīties no apaukstēšanās.

Dvīņi

Šai zīmei iespējamas biežas angīnas, pneimonijas un bronhīti. Dvīņi ir ļoti jūtīgi pret aukstumu un mitrumu, tādēļ viņiem draud artrīts un reimatisms. Ieteicams sargāt nervu sistēmu un atteikties no kaitīgiem ieradumiem.

Vēzis

Vēžiem ir jūtīga gremošanas sistēma un nosliece uz dispepsiju vai citiem kunģa-zarnu traucējumiem. Tāpēc viņiem jāizvairās no satraukumiem. Vecumā šīs zīmes pārstāvjiem var būt urīna nesaturēšana.

Lasi vēl: 5 zodiaka zīmes, kuras varēs kļūt bagātākas Zilā Tīģera gadā. Iespējams, viņu sapņi piepildīsies

Lauva

Lauvām parasti raksturīgas problēmas ar sirdi, augsts asinsspiediens un reimatiskās saslimšanas. Piedzīvojumiem bagāts dzīvesveids un stresa pilni dzīves posmi, noved pie muguras un kāju sāpēm.

 

 

 

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru