Kādas slimības ir raksturīgas katrai Zodiaka zīmei. Šo sakarību apstiprina pat ārsti

 

Jaunava

Jaunavām ir nosliece uz gremošanas traucējumiem un citām kuņģa-zarnu saslimšanām. Viņas bieži kļūst par depresijas, anēmijas un hormonālo noviržu upuriem. Noderīga Jaunavām būs veģetāra diēta un meditācija.

Svari

Svari var būt pakļauti nieru saslimšanām, tāpēc pirmkārt jānoregulē pareizs ūdens uzņemšanas režīms. Tāpat Svariem bieži mēdz būt migrēna un reimatisms. Haotisks dzīvesveids neveicina veselību, tāpēc Svariem ieteicams nodarboties ar sportu un pieturēties sabalansētai diētai.

Skorpions

Skorpioniem ir nosliece uz urinoģenitālām saslimšanām un viņi mēdz ciest no sirds – asinsvadu saslimšanām vai neirozēm. Skorpioniem ieteicamas pilates, joga vai citas līdzsvarojošas prakses.

Strēlnieki

Strēlnieki ir horoskopa zīmju paši aktīvākie pārstāvji un dažreiz piekopj nekārtīgu dzīvesveidu, kas rada tieksmi uz aptaukošanos un diabētu. Pārmērīga alkohola vai ēdiena lietošana var novest pie aknu saslimšanām, tāpēc šīs zīmes atslēgas vārdam jākļūst – mērenība.

Lasi vēl: Slikta mamma. Publikācija ar kuru “Facebook” dalījušies tūkstoši

Mežāzis

Mežāžiem raksturīgas sāpes ceļgalos, locītavās, sastiepumi un lūzumi. Tāpat vājā vieta var būt zobi. Mežāži mēdz piedzīvot nomāktu garastāvokli un depresiju. Viņiem biežāk kā citiem ir aizcietējumi, kuņģa čūla un dispeptiski traucējumi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem nopietni jāpievērš uzmanība savai asinsrites sistēmai, tāpēc, ka viņi bieži piekopj sēdošu dzīvesveidu. Vingrošana un veselīgs uzturs ir labākā recepte Ūdensvīriem. Daudzi Ūdensvīri mēdz ciest no varikozas vēnu paplašināšanās, neirozēm un Parkinsona slimības.

Zivis

Zivīm ir ļoti jūtīgas kājas un viņām raksturīgas alerģijas. Viņus pārņem vīrusa infekcijas, pneimonija un lor–orgānu saslimšanas. Jāpievērš uzmanība žults pūslim.

Ievērojiet šos zvaigžņu ieteikumus un esiet veseli!

Pievienot komentāru