Kaspara Zlidņa viedoklis par Covid-19 vakcīnu “uzspridzina” internetu


Veselīga dzīvesveida entuziasts Kaspars Zlidnis sociālajā tīklā Facebook publicējis savas pārdomas par veselības ministra Daniela Pavļuta iepriekš teikto, ka valdības koalīcijas partijas ir paudušas atbalstu iecerei organizēt naudas balvu izlozes pret Covid-19 vakcinētajiem iedzīvotājiem, lai tādējādi motivētu cilvēkus potēties.

Zlidnis uzsver, ka nav ne par, ne pret vakcinēšanos. Pats viņš nav vakcinējies un kritizē “kovidcirku”, kas masveidā tiek uzspiests gan ekonomiski, gan sociāli, gan politiski.

“Pēdējā laikā man uzdod vienu un to pašu jautājumu un es vairs nevaru to ignorēt, tāpēc atbildu visiem, kuru prātus nomāc šī tēma un mans viedoklis. Sākšu ar to, ka es neesmu ne par, ne pret vakcinēšanos un šis nav mēģinājums kādu pārliecināt. Katram sava galva uz pleciem!


Citi šobrīd lasa:


Qries

Saite: Uga Dumpis pastāsta par vēl vienu pavisam jaunu vakcīnu pret Covid-19


Es neesmu vakcinējies un netaisos to darīt, kamēr vien man ir dots veselais saprāts, stipra imunitāte, brīva izvēle un neesmu apstākļu spiests to darīt, bet ne jau tāpēc, ka neticu vai noliedzu vīrusa esamību, bet gan šī visa “kovidcirka” dēļ, kas masveidā tiek uzspiests gan ekonomiski, gan sociāli, gan politiski. Līdz šim man nav bijusi un arī tagad nav ne vēlēšanās, ne vajadzība to darīt, jo es neatceros neko citu, ko kāds bez loģiska pamatojuma tik ļoti dedzīgi censtos iestāstīt, iepārdot un uzspiest darīt. Mārketings ir ļoti pārliecinošs, bet, par laimi, ne pats vīruss.

Nav noslēpums, ka tās saucamās brīvprātīgās potes tiek uzspiestas lielākajai daļai valsts iedzīvotāju, tāpēc ne par kādu brīvprātību te sen vairs nav runa. Katru brīdi visos iespējamos veidos notiek manipulācija ar sabiedrisko domu, lai iebiedētu un pārliecinātu pat tos, kuri sākumā bija lielākie pošu pretinieki. Tāpēc vēlreiz atgādinu, ka es neesmu ne par, ne pret! Visu daru pēc vajadzības, un vakcīna pilnīgi noteikti vismaz pagaidām nav manu vajadzību prioritāšu sarakstā.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru