Ko darīt, ja jums novēlēja ko sliktu: neitralizējam negatīvos vārdus

Strīda degsmē sarunbiedrs var sarunāt daudz nepatīkamu vārdu, un ne vienmēr tie ir nekaitīgi. Tikt no to ietekmes var ar pārbaudītu vārdojumu palīdzību.

Vārdi ir jaudīgs enerģijas avots un var nest lāstu, ja ir pateikti stipru jūtu un emociju uzplūdā. Jebkuri negatīvas nokrāsas izteikumi, var kaitēt biolaukam un cilvēka veselībai, tāpēc eksperti iesaka aizsargāties no to iedarbības. Buramie vārdi, jeb vārdojums palīdzēs jums pasargāt sevi no nepatikšanām.

  1. Tādā gadījumā, kad jums kaut ko sliktu novēl vīriešu dzimtas tuvs cilvēks, var sakrustot rokas sev priekšā un pie sevis pateikt: „Vārdi naidīgie mani apiet un tukšumā aiziet”.
  2. Nepatīkama saruna ar sievieti, kuras laikā viņa jums vēl sliktu, var būt ļoti nepatīkama, jo dāmām raksturīgs stiprs emocionālais fons un pilnīgi var neapzināti nolādēt. Tādā gadījumā vajag teikt: „Vārdi negatīvi lādēti izlido, bet mani neskāruši, pa ceļam izšķīst”.
  3. Gadās arī tā, ka negatīvos vārdus mugurā saka svešinieki ļoti dažādās situācijās. Tādā gadījumā var pateikt: „Tavi vārdi atpakaļ tavā miesā”.
  4. Aizsargāties no priekšniecības vai kolēģu negatīvajiem vārdiem var ar tādiem vārdiem: „Pats ļaunu vēli, pats arī saņem”.
  5. Konflikti var rasties arī starp tuviem cilvēkiem. Ja jums ko sliktu novēlēja sirdij dārgs cilvēks, pasakiet: „Dusmās pateiktais neskaitās, negatīvais ar pelniem apklājās”.

avots: asn.in.ua

Pievienot komentāru