Tik līdz meitene noņēma kosmētiku no sejas, puisis viņu pameta. Tu pat iedomāties nevari, kāpēc…

Puisis viņu pameta, jo meitene parādīja viņam kā izskatās bez kosmētikas. Vai šeit būs stāsts par Fionu no multfilas ‘’Šreks’’? Dienā skaista, bet naktī….

Saka ka cilvēka skaistums slēpjas iekšpusē, nevis naudas makā vai izskatā. Šodienas varone tam ir kā piemērs. Sofija Ridlingtona – meitenei nav tikai iekšējs skaistums, bet arī viņa ir iedvesma tūkstošiem cilvēku, kuri uzzina par viņu pilnīgi visu.

Tik līdz aplūko meiteni tu nesaskati neko īpašu: drūms meikaps, izteiktas lūpas un ļoti daudz tonālā krēma uz sejas. Mūsdienās šis nav nekas īpašs.

Sofija nekur nedodās bez kosmētikas, pat ne līdz pastkastītei. Bet kas notiek zem meitenes sejas, kas ir noklātas ar biezām kārtām dārgas kosmētikas?

Lai saprastu šo stāstu ir nepieciešams meiteni ieraudzīt bez kosmētikas. Daudziem tas liekas pretīgi, bet daudzi nesaprot kādēļ viņa bojā savu seju ar kosmētiku, jo arī bez tās ir skaista meitene un tuviniekiem viņa vienmēr, lai arī kā izskatītos būs princese un mīlulīte.

Pusaudzes vecumā Sofijai uzstādīja baisu diagnozi – psoriāze jeb zvīņēde.

No tā laika meitenes dzīve sāka pārvērsties par elli: viņu sāka apsaukāt, puisis uzzinot par slimību un ieraugot meitenes seju vienkārši pameta viņu neko nepaskaidrojot. Baisā slimība sāka meitenei izraisīt lielas sāpes…

Viņa nolēma, ka nenoslēgsies sevī, bet pieņems sevi tādu kāda viņa ir patiesībā. Lai uzveiktu kompleksus brunete sāka lietot kosmētiku un uzņemt fotogrāfijas «līdz» un «pēc» kosmētikas lietošanas. Pat pazīt nevar!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru