Tik līdz meitene noņēma kosmētiku no sejas, puisis viņu pameta. Tu pat iedomāties nevari, kāpēc…

Visi uzmundrināja viņu un palīdzēja atbrīvoties no kompleksiem, kas viņu vajāja ik uz stūra. Viņa tika ātri vien tam pāri un turpināja dzīvi par spīti tam, ka viņas mīļotais viņu pameta.

«Es nolēmu uzklāt kosmētiku tikai uz puses sejas, bet otru pusi atstāt tādu kā viņa ir, lai cilvēki ieraudzītu atšķirību», – Sofija komentē savas fotogrāfijas.

Vajadzēja ļoti daudz laika, lai meitenei pietiktu šim drosmes. Viņa ļoti ilgi mācījās līdz iemācījās pareizi uzklāt kosmētiku uz sejas un šobrīd šis ir viņas hobijs pie kura viņa cītīgi strādā, lai attīstītos.

Meitene jau ir samierinājusies ar neparasto slimību, kas viņu ir skārusi, tomēr vēl joprojām tērē ļoti daudz laika, lai to noslēptu un nomaskētu. Sofijai ir ļoti grūti izturēt cilvēku skatienus, kad viņa ir bez kosmētikas un publiskā vietā. Tas viņu dzen depresijā.

Savos sociālo vietņu profilos Sofija mēģina atbalstīt citus cilvēkus, kurus šī slimība ir skārusi. Kā arī viņa norāda, kā pareizi uzklāt kosmētiku tā, lai tās nebūtu ne par daudz, ne par maz. Viņa atgādina, ka ļoti svarīgi ir pirms kosmētikas uzklāšanas seju attīrīt un mitrināt.
Cerēsim, ka viņas piemērs kļūs par iedvesmu visiem!

Avots: very-interesting.ru

Pievienot komentāru