Kuras ir bīstamas dienas 2019. gada februārī: astroloģiskais kalendārs

2019.gada februārī būs dažas bīstamas un nelabvēlīgas dienas, kas saistītas ar Mēness fāzēm, planētu kustību un magnētiskajām vētrām.

Tādās dienās pasliktinās pašsajūta cilvēkiem, kuri ir atkarīgi no laikapstākļiem, cieš cilvēki ar paaugstinātu asinsspiedienu, saasinās sirds un nieru slimības. Nelabvēlīgās dienās pastiprinās nervozitāte un agresija, saasinās konflikti, paaugstinās autoavāriju un tehnogēno katastrofu risks. Pie bīstamajām dienām parasti tiek pieskaitītas pēdējās Mēness cikla dienas (dilstošais mēness), pilnmēness un jauns mēness.

2019.gada februāra bīstamo dienu raksturojums

3.februāris – tā ir 29. Mēness cikla diena. Viena no sarežģītākajām un kritiskākajām mēneša dienām. Samazinās aktivitāte, saasinās saslimšanas, parādās neizskaidrojama grūtsirdība, depresija. 3.februāri labāk nodoties savai garīgajai aktivitātei: atlikt visus darbus, aiziet uz baznīcu, lūgties, attīrīt prātu. Šajā dienā ir augsta avāriju, noziegumu, nelaimes gadījumu, krāpšanas iespējamība. Strīdi un skandāli var pārvērsties par nenovēršamu fāzi un pārvērsties par ilgstošu konfliktu. Sekojiet līdzi saviem vārdiem un domām, neļaujiet neuzmanīgai frāzei izveidot naidīgas attiecības. Šis ir smagu emociju, šaubu laiks. Šajā dienā uzsāktie darbi ir lemti neveiksmei, labāk pat neko neplānot. Slimības, kas sākušās 3. februārī, var turpināties ilgu laiku un pāriet par hroniskajā stadijā. Toties šis ir piemērots laiks, lai atbrīvotos no visa nevajadzīgā: mantām, domām, attiecībām.

5.februāris – ļoti neparasta diena: tajā savienojas jauns mēness, jauns gads pēc austrumu kalendāra un magnētiskā vētra. Šajā dienā sabiedrībā valdīs nervoza atmosfēra, cilvēki kļūs ārkārtīgi aizkaitināmi, būs novērojama tieksme uz konfliktiem, kas var radīt bīstamas situācijas lielos uzņēmumos.  Izmaiņas nenovedīs pie strīda atrisinājuma, tikai radīs labu augsni konflikta padziļināšanai. Hipertoniķi sajutīs krasas asinsspiediena izmaiņas, daudziem būs nepieciešama neatliekama medicīniskā palīdzība. Var pasliktināties hroniskas nieru, asinsvadu, nervu sistēmas saslimšanas. Šajā dienā labāk neuzsākt vērienīgas lietas, atlikt finansiālu jautājumu risināšanu, atlikt svarīgu lēmumu pieņemšanu.  Toties laiku var veltīt tekošā mēneša darbības plānošanai. Centieties izvairīties no negatīvām domām, un koncentrējieties uz pozitīvo, jo Mēness cikla pirmajā dienā ir viegli savā dzīvē piesaistīt to, par ko domājat visvairāk.

7.februāris – šajā dienā jūs gaida kārtējā magnētiskā vētra. Saulainais vējš samazinās skābekļa saturu gaisā, ko pamanīs jūtīgi cilvēki: viņiem radīšies skābekļa bada lēkmes. Pastiprināsies galvassāpes, migrēnas. Pieaugs trombu izveidošanās draudi, palielināsies infarkta draudi: ieteicams pie rokas turēt preparātus, kas šķīdina asinis.

12.februāris – smaga diena, kad valdīs negatīva enerģija. Tas ir periods, kad tiek saņemtas nepatīkamas ziņas, pārņem neizprotamas bailes, nekontrolēti rodas sliktas domas. Konflikti rodas burtiski no gaisa: šajā dienā katrs cilvēks ir pārliecināts par savu taisnību, un neklausās svešās runās. Maldi noved pie daudziem strīdiem. Negatīvām darbībām būs ilgstošas sekas. 12.februārī pastāv iespēja iekulties bīstamā avantūrā. Saņemtā informācija būs izkropļota: nepieņemiet lēmumus, balstoties uz šodien saņemtajām ziņām. Labāk šajā dienā nepārbaudīt datus. Nenodarbojieties ar finanšu darbībām: pat pārbaudīti partneri spēj sagādāt nepatīkamu pārsteigumu. Smago šīs dienas enerģiju var mazināt, izmantojot aizsardzības prakses un talismanus. Laba aizsardzība būs sarkans vilnas diegs, kas apsiets ap kreisās rokas delmu. Var apstaigāt dzīvokli ar degošu sveci, skaitot “Mūsu tēvs”. Ir liela sadzīves traumu un locekļu ievainojumu bīstamība kailsala dēļ. Slimības var būt sarežģītas, ar sarežģījumiem.

15.februāris – pēdējā šī mēneša magnētiskā vētra saasinās dažāda veida hroniskās saslimšanas. Ārstiem gaidāms pacientu pieplūdums, kas prasīs ārkārtas palīdzību sirds un asinsspiediena svārstību dēļ. Palielināsies nervu sabrukumu, pašnāvības mēģinājumu skaits.

18.februāris – pilnmēness priekšvakars, kad Mēness tuvojas savam apogejam. Šajā dienā saasināsies gan labās, gan sliktās rakstura īpašības, atklājas rūpīgi slēptie noslēpumi. Attiecībās jābūt ārkārtīgi uzmanīgam un vērīgam.  18.februārī iespējams savā dzīvē kaut ko izmainīt, bet šim lēmumam ir jābūt rūpīgi apdomātam, izsvērtam un ārkārtīgi svarīgam, savādāk sekas būs neparedzamas un nenovēršamas. Šai dienai ir ārkārtīgi spēcīga enerģija, bet to savaldīt būs ļoti grūti: kosmiskās enerģijas pārpilnība pārvēršas pretenzijās, konfliktos. Izvairieties no strīdiem. 18. februārī nedrīkst atslābināties un pakļauties kārdinājumam, kuri būs jo īpaši spēcīgi. Viegli pakļauties provokācijām un nepārdomāti rīkoties.

19.februāris – pilnmēness, īpaša diena. Pilns mēness ietekmē visus procesus uz Zemes. Tas satrauc, izraisa neizskaidrojamas bailes, satraukumus. Pilnmēness periodā saasinās nervu saslimšanas, garīgi traucējumi.  Saspringums vērojams gaisā, šī ir viena no īpaši konfliktainām dienām. Aktivizēsies enerģētiskie vampīri, tāpēc centieties ierobežot kontaktus, jo īpaši ar nepazīstamiem cilvēkiem, neveidojiet jaunas pazīšanās. Šajā dienā uz āru var izspraukties visas sakrātās bailes, negatīvs, iespējama skaudības, lepnuma, ļaunuma parādīšanās.  Skumju un bezizejas sajūta var novest pie domām par pašnāvību. Ieklausieties savās emocijās, atmetiet visas negācijas, šis ir piemērots laiks atbrīvoties no pagātnes melnās svītras, izrauties no ilūziju tīkla.

27.februāris – diena, kas piesātināta ar smagu, agresīvu enerģiju. Cilvēki kļūst neuzmamīgi, īpaši pakļauti traumām, kas saistītas ar transportu un mehānismiem. Slimības būs ilgstošas, grūti pakļausies ārstēšanai. No visām pusēm gaida nelaimes: lūzumi, ugunsgrēki, noplūdes, sabrukumi. Šī diena mudina rīkoties amorāli, veikt noziedzīgas, vardarbīgas rīcības. 27.februāris – fizisku un morālu sāpju, nepārdomātu emocionālu darbību diena. Viens neuzmanīgs vārds var izjaukt ilggadīgu draudzību vai mīlas attiecības. Atlieciet svarīgas pārrunas un nākamo dienu.

Pievienot komentāru