Labāks par miega zālēm – izdzeriet šo līdzekli vakarā pirms gulētiešanas un jūs nogulēsiet visu nakti kā mazs bērns!

Tas tiešām ir īsts brīnumlīdzeklis!

Katram no mums kaut reizi ir nācies piedzīvot bezmiegu. Mūsdienās ikdienā sastopamais stresa līmenis ļoti bieži mēdz traucēt miegu, kas savukārt samazina enerģijas daudzumu nākošajai dienai. Savu lomu šajā visā spēlē arī viedtālruņu, datoru un citas elektrotehnikas izstarotie elektromagnētiskie impulsi.

Spožā gaisma, kā arī daudzi citi faktori, ietekmē cilvēka nervu sistēmu un hormonus, kas nodrošina mums normālu miegu.

Šķiet, ka viens no vislabākajiem risinājumiem ir miega zāles, vai ne tā? Miega zāles ir tikai īslaicīgs risinājums, jo ilgākā laika periodā tās var nopietni kaitēt veselībai un cilvēka imunitātei.

Miega zāļu blakusefektos ietilpst galvas reiboņi, aizcietējums, sāpes vēderā, prāta aptumsums, atmiņas traucējumi, kā arī centrālās nervu sistēmas darbības traucējumi.

Ko lai šādā gadījumā dara?

Izmēģiniet banānu un kanēļa tēju!

LASI VĒL: Pavļuts nosauc kritērijus, pie kuriem gaidāmi vēl stingrāki ierobežojumi

Banānos ir ļoti daudz kālija un magnija, taču reti kurš zina, ka banānu mizās, kuras parasti visi vienkārši met ārā, šo mikroelementu ir vēl vairāk.

Gan kālijs, gan magnijs ir ļoti veselīgas vielas cilvēka nervu sistēmai, turklāt tie lieliski atslābina muskuļus. Turklāt magnijs spēj novērst pat krampjus un muskuļu sāpes.

Kanēlis ir viens no labākajiem līdzekļiem, kas spēj normalizēt cukura līmeni asinīs. Līdzko cukura līmenis asinīs ir normalizēts, tiek nodrošināts arī pilnvērtīgs un veselīgs miegs. Ja gadījumā cukura līmenis ir ārpus normas robežām, mēdz gadīties tā, ka nakts laikā jūtam enerģijas pieplūdumu, bet pa dienu nāk miegs.

Šķir nākošo lapu un uzzini, kā pagatavot šo brīnumdzērienu

Pievienot komentāru