Freiberga velta atvadu vārdus pēkšņi mirušajam politiķim


Bijusī Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga un viņas vīrs Imants Freibergs sociālajos medijos veltījuši atvadu vārdu mūžībā aizgājušajam politiķim Ojāram Kalniņam.

Jau vēstīts, ka ceturtdien sociālajā vietnē Facebook Valsts prezidents Egils Levits dalījās ar sēru vēsti, ka pēkšņi mūžībā devies politiķis Ojārs Kalniņš.

“Esam satriekti par negaidīto ziņu par mūsu drauga Ojāra Kalniņa pēkšņo nāvi. Izsakam dziļāko līdzjūtību viņa dzīves biedrei, tuviniekiem, domu biedriem un kolēģiem. Latvija ir zaudējusi drosmīgu un tai vienmēr uzticīgu dēlu,” pausts ierakstā sociālās vietnes Facebook bijušās Valsts prezidentes profilā.

LASI VĒL: Stradiņu slimnīcai aizdomas un informācija par viltotiem Covid sertefikātiem

Ziņu aģentūras Leta apkoportā informācija liecina, ka Ojārs Kalniņš dzimis 1949.gada 22.oktobrī Minhenē, bēgļu nometnē, Vācijā. 1945. hadā vecāki aizbraukuši no Latvijas, 1951. gadā pārcēlušies uz Čikāgu, ASV. Par viņu skumst sieva Irma Anna Kalniņa (dzimusi Ferliņa, publiciste), bērni – meitas Dagmāra (no pirmās laulības) un Ingrīda (audžumeita), audžudēli Rihards un Kristofers.

COMMENTS

Pievienot komentāru