“Dzeru viskiju un skatos debesīs” Merzļikins emocionālā intervijā atklāj jaunas detaļas par Kivlenieku un viņa traģisko aiziešanu

Kad latviešu hokejists Elvis Merzļikins dzirdēja, ka hokeja komandai “Columbus Blue Jackets” pievienosies spēlētājs no Latvijas, viņš juties satraukts, taču arī apmulsis, raksta portāls “espn.com”, kuram Elvis sniedzis plašu un atklātu interviju par traģiski bojāgājušo Matīsu Kivlenieku.

LASI VĒL: Freiberga velta atvadu vārdus pēkšņi mirušajam politiķim

“Mans pirmais jautājums bija: kas pie velna ir šis puisis? Es par viņu nekad neko nebiju dzirdējis, nemaz nezināju par viņa eksistenci,” saka Elvis. Tas bija Matīss Kivlenieks, kurš 16 gadu vecumā bija ieradies Amerikā, lai piepildītu sapni par NHL, raksta portāls.

Kivlenieks “Blue Jackets” pievienojās 2017. gadā. Merzļikins bija trīs gadus vecāks par Kivlenieku un spēlēja Šveicē. Viņš bijis gatavs NHL, kad 2019. gadā pievienojās “Blue Jackets”.

 

“Būdami ASV un spējīgi viens ar otru runāt latviešu valodā, vienkārši šķita, ka viņi ir kā ģimene no brīža, kad satikās. Domāju, ka tieši tāpēc viņi kļuva tik tuvi. Cita ceļa nebija,” saka Elvja sieva Aleksandra.

Šķir otru lapu un lasi turpinājumu

COMMENTS

Pievienot komentāru