“Lai domā, kas ir Eirovīzija …” Raimonds Pauls komentē Samantas Tīnas dalību Eirovīzijā

 

Komponists Raimonds Pauls, vērtējot Samantas Tīnas dalību Eirovīzijas dziesmu konkursā, kur Latvijas pārstāve pusfinālā ieguva pēdējo vietu, novēl, lai Samanta īpaši nepārdzīvo šo neveiksmi, vēstīts Evijas Kalnbērzas materiālā “Mums vienmēr kaut kas pietrūkst!” izdevumā “Privātā Dzīve”.

Pauls neslēpj – to, ka Samanta mazliet nervozē, gan pēc dziedāšanas varēja manīt. Bet, ja viņa uzskata, ka rezultāts ir apmierinošs, tad, pēc Paula teiktā, lai tā arī strādā.

Vienīgais, ko Pauls iesaka māksliniekiem: lai domā, kas ir Eirovīzija, lai domā par priekšnesumu, ko tur parādīt.

Ar vizuāliem efektiem, trokšņiem un uguņiem var panākt rezultātu, taču tas ne vienmēr sevi attaisno.

Kā saka Pauls, lai gan mākslinieki saprot, ko dara, kaut kas Latvijai vienmēr pietrūkst. Kas tas ir? Lai paši par to domā.

 

Lasi arī: Sēru vēsts: pazīstama modele mirusi pēc Covid-19 vakcīnas

Jau vēstīts, ka Latvijas pārstāvei Samanta Tīna Eirovīzijā ieguvusi pēdējo vietu visu 39 dalībvalstu konkurencē.

“Jā- esmu pēdējā vietā! Un ziniet, par to nekaunos, jo nav par ko! Kādam šie cipari cīņas tabulā ir ļoti svarīgi! Es šeit nebraucu cīkstēties! Man nav ar kādu jācīnās vai kādam, kas jāpierāda! Tāpēc es godprātīgi ar cieņu varu nostāties beigās ar augsti paceltu galvu! Lai tiek! Paldies visiem atbalstītājiem! Mīlu Jūs!,” Facebook ierakstā ar savām domām dalās Samanta Tīna. ” Šis Eirovīzijas sapnis ir piepildīts un realizēts! Un es sev varu lepni teikt, ka izdarīju visu un vēl vairāk, lai godam šo skatuvi pieredzētu! “

Pievienot komentāru