Latvijā diskutēts izveidot vakcinācijas vietas arī pārtikas veikalos


“Pat ar visu ļoti samazināto pircēju plūsmu, joprojām ikdienu pārtikas veikalos ienāk vairāk cilvēku nekā piedalās Saeimas vēlēšanās,” paskaidroja Vanags.

Viņš teica, ka nekontrolēta drūzmēšanās neveidotos, jo līdz ar valdības ieteikumiem un līdzšinējā darbā mazumtirgotājam izdevies panākt, ka cilvēki uz veikaliem nāk tad, ja jūtas labi un ir veseli. Tāpat cilvēki apzinīgi ievēro sociālo distancēšanos un valkā sejas maskas. “Mums šis rada pārliecību, ka cilvēki būs tikpat discipilinēti arī turpmāk,” tā Vanags. Potenciāli varot organizēt vakcināciju ārtelpās, ārpusē, ņemot vērā plašo stāvvietu infrastruktūru.

Lasi vēl: Dana Reizniece-Ozola pilnīgi kaila izpeldās ledainā ūdenī (+ FOTO)

Taujāts, kas par ko šajā gadījumā maksātu, Vanags teica, ka “tas ir atvērts” jautājums. Atkarīgs no tā, kā šajā gadījumā tiktu veidots vakcinācijas process. “Ir pāragri par to runāt, mēs šo ideju piedāvāsim tāpat, kā esam līdz šim piedāvājuši dažādus drošības pasākumus un esam iesaistījušies diskusijās par ierobežojumiem,” sacīja Vanags, norādot, ka diskusijas par vakcinācijas punktiem veikalos vēl sekos.

VIDEO:

Uzņēmuma pārstāvis teica, ka arī nepieciešamā loģistika tam esot, taču galvenais ir pateicīgā veikalu infrastruktūra un citas jau iepriekš minētās priekšrocības.
“Maxima Latvija” informēja, ka patlaban mazumtirdzniecības vietas iedzīvotāju vakcinēšanā uzsāk izmantot ASV un Apvienotajā Karalistē.

Pievienot komentāru