Lētā eļļa no aptiekas aizstāj elitāros līdzekļus ādas kopšanā un kuņģa ārstēšanā

Pati Savskas cariene mīlēja palutināt ādu ar eļļām: šī daiļava izmantoja dabas spēku, lai saglabātu savu skaistumu, par ko liecina daudzi senos avotos atrodami ieraksti.

Diemžēl, reti kurš zina par smiltsērkšķa eļļas vērtīgumu. Tai piemīt tik spēcīga iedarbība, ka tā spēj sadziedēt pat ieplaisājušus krūšu galus barojošajām māmiņām, kuru ārstēšana parasti ir sāpīga un ilgstoša. Priecē produkta bagātīgais ķīmiskais sastāvs. Vitamīni A, E, C kas ir neaizstājami ādai, kā arī mikroelementi, kam piemīt antiseptiskas īpašības un karotīns. Pie tam šī eļļa maksā nieka centus.

Lētā eļļa, ko var nopirkt aptiekās, aizēnojusi elitāros preparātus ādas kopšanā un  kuņģa ārstēšanā!

Smiltsērkšķu  eļļa sejai

Tīrā veidā smiltsērkšķu eļļu var uzklāt tieši uz iekaisuma vietas: līdzeklis ātri atjaunos ādu. Bet tikai punktiņu, jo eļļa satur daudz vielas, kas var novājināt ādas dabisko aizsargreakciju no ultravioletajiem stariem un izjaukt ādas aizsargkārtas balansu.

Spēcīgākais līdzeklis! Šo oranžo eļļu parasti izmanto kā aktīvo komponentu dažnedažādās maskās. Ja maskām nav laika, var iet citu ceļu. Pietiek vienkārši pievienot 1 pili eļļas jūsu dienas krēmam, kuru taisieties uzklāt! Pat niecīgs šīs eļļas daudzums brīnumaini iedarbosies uz ādu.

Maska, par kuru iet runa, baro sauso ādu, atsvaidzina novītušo un samazina grumbas. Tvirtums, elastība un starojoša sejas krāsa – lūk lietošanas rezultāts! Starp citu smiltsērkšķu eļļai piemīt arī balinošas īpašības. Ja tev ir vasaras raibumi vai pigmentācijas plankumi, laiks no tiem atvadīties!

Sastāvdaļas

  • 1 tējk. medus
  • 3 ēd/k silts piens
  • 1 ēd/k biezpiens
  • 1 tējk. smiltsērkšķu  eļļas

Lietošana

Aplej medu ar siltu pienu un kārtīgi sajauc. Pievieno biezpienu un smiltsērkšķu  eļļu. Visu kārtīgi satrin. Masku liec uz attīrītas sejas ādas. Pēc 15 minūtēm norullē masku ar mitriem pirkstiem tā it kā tu ņemtu nost pīlinga masku.  Nomazgā seju ar siltu ūdeni un sasmērē ar mitrinošu krēmu.

Smiltsērkšķu eļļu var izmantot arī skropstu augšanai un stiprināšanai, var izgatavot dabisku, maigu krēmu ādai ap acīm no kakao sviesta un smiltsērkšķu eļļas. Vairāk skaties šajā video! Man derēja maska ar mālu – efekts vienkārši satriecošs!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru