Lētā eļļa no aptiekas aizstāj elitāros līdzekļus ādas kopšanā un kuņģa ārstēšanā

Spēcinoša maska matiem ar smiltsērkšķu eļļu

Mati pēc šīs maskas kļūst spīdīgi un zīdaini! Bet pats svarīgākais – tie ātrāk aug. Sevišķi efektīga smiltsērkšķu eļļa ir plikpaurības apkarošanai, jo tā ārstē un baro ādu, kā arī stiprina matu saknes. Viss slēpjas lieliskajā vitamīnu sastāvā!

Sastāvdaļas

  • 2 ēd/k smiltsērkšķu eļļas
  • 2 ēd/k olīveļļas
  • 1 ola
  • 1ēd/k krējums

Lietošana

Sajauc abas eļļas ar olu. Pieliec krējumu. Uzklāj masku visā matu garumā – no matu saknēm līdz galiņiem. Aptin galvu, lai tā būtu siltumā. Turi masku apmēram stundu. Tad izmazgā galvu ar šampūnu.

Taukskābes, kas atrodas eļļā ir īpaši vērtīgas krāsotiem matiem. Tās palīdz arī atbrīvoties no nesmukiem lūstošiem galiem.

Smiltsērkšķu eļļa kuņģim

Smiltsērkšķu eļļa lieliski ārstē  kuņģa gļotādu, veicina tās atjaunošanos, tāpēc to iesaka kuņģa čūlas un gastrīta gadījumā. Eļļa noklāj gļotādu un veicina tās sadzīšanu. Protams, labāk ir konsultēties ar ārstu, pirms sākat lietot šo spēcīgās iedarbības līdzekli.

Kā lietot smiltsērkšķu eļļu

Lietojiet eļļu pa vienai ēdamkarotei 3 reizes dienā, 30 minūtes pirms ēšanas. Ārstnieciskais kurss – 30 dienas.

Tāpat smiltsērkšķu eļļa palīdzēs tikt galā ar dedzināšanu kuņģī! Ja tevi skārusi šī problēma, dzer no rītiem 1tējkaroti smiltsērkšķu  eļļas, kas sajaukta ar 1 ēdamkaroti sodas. Šāds profilaktiskais pasākums atbrīvos no diskomforta sajūtas visas dienas laikā, uzlabosies arī barības vielu sagremošanas process.

Iesaki saviem draugiem smiltsērkšķu eļļu, pastāstot par šo rakstu! Dabiskie līdzekļi dara brīnumus ar cilvēka organismu.

avots

Pievienot komentāru