Lūk, iemesls, kāpēc visvairāk šķiršanos ir janvārī. Un tā patiešām arī ir!

Janvāris tiek uzskatīts par mēnesi, kurā laulātie pāri visbiežāk iesniedz šķiršanos. Šo apgalvojumu gan mēģināja atspēkot amerikāņu zinātnieki.

Viņi noskaidroja, ka visvairāk laulību šķiršanās tiek reģistrētas martā un augustā.

Tomēr, neskatoties uz amerikāņu zinātnieku domām, kopumā tieši janvāris ir tas mēnesis, kurā ir visvairāk šķiršanās iesniegumu. Tad kāds tam ir iemesls?

Daudzi juristi domā, ka cilvēki vienkārši nevēlas šķirties brīvdienu laikā. Pāri ar bērniem neriskē saraut attiecības tieši pirms Jaunā gada. Viņi vēl pēdējo reizi savācas kopā, sarīko svētkus bērniem un sev, un jau pēc tam iesniedz šķiršanos.

Janvārī mēs parasti veicam gada kopsavilkumu un veidojam nākotnes plānus. Laulātie var izmantot svētkus, lai novērtētu attiecību perspektīvu un pašu laulību.

Džeims Gross, šķiršanās lietu advokāts Merilendā saka:

“Svētki ir ļoti emocionāls periods. Cilvēki Jaunā gadā jūtas vai nu ļoti laimīgi, vai ārkārtīgi nelaimīgi, un izrietoši no tā viņi pieņem lēmumu, vai viņiem ir vērts arī tālāk būt kopā.”

Laulātos partnerus var tik ļoti apburt svētku noskaņojums, ka viņi var vēlēties saglabāt laulību. Bet, kolīdz visas jaungada nakts gaismas nodziest un reālās problēmas atkal parādās, nelaimīgais laulātais pāris uzreiz dodas uz tiesu.

Parasti rozā brilles nokrīt uzreiz pēc svētkiem.

Vai tu piekrīti, ka piekrīt šāda tendence?

avots: lifter.com.ua

Pievienot komentāru