Lūk, kā katra zodiaka zīme vēlas tikt noskūpstīta

Auns

Lai Auns uzskatītu skūpstu par labu, tam ir jābūt ļoti uzņēmīgam no partnera puses. Šai zodiaka zīmei visbriesmīgākais grēks ir būt garlaicīgam. Izmēģiniet ārkārtīgi kaislīgu skūpstu, sākot ar viņa kaklu vai ausīm un pēkšņi pārmetoties uz viņa lūpām.

Vērsis

Vērši ir ļoti jutekliski. Šajā zīmē dzimušie dievina fizisku apmierināšanu visās tā izpausmēs. Centieties skūpsta laikā izrādīt pēc iespējas vairāk kaisles. Parotaļājieties ar partnera matiem, lūpām skūpsta laikā, čukstiet nerātnus vārdus.

Dvīņi

Dvīņi vēlas, lai skūpsts tiku pārpildīts ar kaisli. Nav svarīgi, ko tieši jūs darāt, taču, ja izrādāt, ka esat ārkārtīgi iekarsuši, jūs noteikti viņus iekarosiet. Ar rokām aptveriet partnera seju, maigi pievelciet to pie sevis, rokas turot matos, un izdvesiet klusas, bet erotiskas, baudas skaņas.

Vēzis

Vēžiem ir nepieciešams romantisks skūpsts. Tam ir jābūt līdzīgam, kā Dvīņiem, kura laikā tiek izrādīta kaisle pret savu partneri. Izmēģiniet izmantot apstākļus savā labā: romantisks apgaismojums, sveču gaisma, mūzika un jūs divi, kas koncentrējas tikai viens uz otru.

Lauva

Lauvu padarīt laimīgu skūpsta laikā var tikai tad, ja liksiet viņam justies kā zvaigznei. Kad skūpstāties, noteikti uzslavējiet viņu prasmes.

Jaunava

Ideāls skūpsts Jaunavām ir sekošana līdzi grāmatas instrukcijām, sajaucot to visu kopā ar eksperimentēšanu. Pārsteidziet viņus ar tehniskām niansēm un jūsu vēlmi viņiem izdabāt. Jaunavām nav nekā seksīgāka par to, ka jūs ieliekat pūles viņu iegribu apmierināšanā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru