Lūk, kā katra zodiaka zīme vēlas tikt noskūpstīta

Svari

Tas, kā jūs skūpstāt Svarus, nosaka jūsu attieksmi pret viņiem. Jums nepieciešams ar skūpstu parādīt to, cik ļoti rūpējaties par viņiem. Skūpsta laikā maigi glāstiet viņus, esiet kaislīgi un jutekliski.

Skorpions

Skūpsts ar Skorpionu ir kā cīņa ar viņu. Ļaujiet Skorpionam uzņemties iniciatīvu, jo viņš būs priecīgs izrādīt jums savas prasmes.

Strēlnieks

Labam skūpstam ir jābūt rotaļīgam un interesantam. Neesiet monotoni un noteikti neatkārtojieties. Izpētiet partnera ķermeni, skūpstiet to visdažādākajās vietās. Ieturiet pauzes, lai varētu pajokot un kopīgi pasmieties. Atmetiet nopietnību.

Mežāzis

Mežāžiem nepieciešams pareizs skūpsts. Tam jābūt pēc vakariņām, randiņa vai kino apmeklējuma, jums jābūt labi ģērbtam un skaisti jāsmaržo. Taču pārlieku neaizraujieties, jo tam ir jābūt tradicionālam un pilnīgam skūpstam, par kuru viņi varēs pastāstīt saviem draugiem.

Ūdensvīrs

Labs skūpsts Ūdensvīriem ir kaislīgs, bet ne emocionāls. Tam ir jābūt kā primāro vēlmju apmierināšana, nav obligāti jāiesaista emocionāli intīmais aspekts. Centieties izslēgt savas smadzenes un pieslēgt iekšējos, dzīvnieciskos instinktus. Neaiztieciet viņu seju un neesiet pārlieku romantiski, koncentrējieties uz fizisko saikni.

Zivis

Zivīm labam skūpstam ir jābūt dabīgam. Vakaram ir jābūt romantiskam un veclaicīgam: viņiem ir nepieciešams radīt īpašu noskaņu ar mūzikas un vakariņu palīdzību. Kad skūpstāt Zivis, nevajag steigties, jo jūs nepiedalāties sacensībās. Piestrādājiet pie kaisles attīstīšanas un izbaudiet viens otru.

avots

Pievienot komentāru