Lūk, kāpēc patiesībā kaķi guļās uz sāpīgajām vietām

Jebkura dzīvnieka klātbūtne spēj ārstēt, taču kaķi ir īstie dziednieki. Viņi spēj daudz ko par ko mēs nemaz nenojaušam. Kaķis mūs jūt un saprot. 

Jau sen tiek uzskatīts, ka kaķis prot dziedēt un to viņi mūsu labā dara ikdienas, kad jūt ka cilvēkam sāp kāda konkrēta vieta. Ja saimnieks spēs rast kopīgu valodu ar kaķi, tad kaķis atradīs un ārstēs saimnieka sāpju vietu.

Viņi guļās uz šīs vietas, murrā, silda vietu ar savu ķermeņa siltumu – un sāpes pazūd. Nopietnu veselības problēmu gadījumā kaķis ir gatavs pat stundām ilgi neatiet no slimnieka.  Pēc statistikas kaķu īpašnieki ar sirds kaitēm slimo 5 reizes retāk.

 

1. Sirds veselības problēmas

Jau kopš sendienām zinātnieki ir pārliecinājuši cilvēkus, ka kaķi spēj novērst sirds kaites un pat sirds triekas. Pēc pētījumiem ir noskaidrots, ka kaķis sirds slimniekiem spēj nostabilizēt pulsu un asinsriti.

2. Vēdera problēmas

Pat kaķi glaudot jūs sev nezinot nostabilizējat asinsriti. Pūkainie draugi, kuri nav apveltīti ar biezu spalvu spēj labāk ārstēt problēmas, kas saistītas tieši ar vēderu orgāniem.

3. Stresa un depresijas situācijās

Kaķis spēj noņemt nogurumu, stresu, migrēnu, pazeminātu asinsspiedienu. Ilgstoši dzīvojot kopā ar kaķi un to regulāri paijājot, mazinās stress, stabilizējas sirds darbība. Bieži psihoterapeiti savas prakses laikā izmanto kaķa palīdzību. Kaķis uzjautrina slimnieku un uzlabo viņa garastāvokli. Ja būs kaķis, tad depresijas nebūs!

4. Pazeminātas imunitātes gadījumā

Pazeminātas imunitātes gadījumā kaķi arī spēj ārstēt un līdz ar to cilvēks neslimo un vienmēr ir enerģiskā noskaņojumā. Brīnies no kurienes tev tā enerģija? Iespējams tur kaķis jau ir tev palīdzējis. Kaķa „mīcīšanās” veicina asinsriti tajā vietā, kur kaķis ir izdomāt veikt savu masāžu.

Avots: vmirechudes.com

 

Pievienot komentāru