Lūk, kas noticis ar krievu aktrisi, kura 38 gadu vecumā dzemdēja bērnu no 19 gadus veca studenta


Par Jevgēnijas Dmitrijevas privāto dzīvi maz zināms gan faniem, gan žurnālistiem. Savos gandrīz 40 gados aktrise ir aizņemta tikai ar darbu, pēdējos pāris gados līdzās ne reizi nav manīts vīrietis. Taču viss mainījās, kad kādā saviesīgā pasākumā aktrise pēkšņi parādījās ar lielu vēderu. Izrādījās, ka viņa gaida savu pirmdzimto.

 

Privātā dzīve

Vēl pirmajā kursā Jevgēnija iemīlējās savā kursabiedrā, nākotnē slavenajā aktierī Andrejā Kaikovā. Taču puisis Dmitrijevai nepievērsa nekādu uzmanību, un tikai ceturtajā kursā viņa spēja panākt viņa labvēlību. Starp mīlētājiem uzvirmoja vētrains romāns, kas beidzās ar kāzām Andreja dzimtajā pilsētā Brjanskā.

Lasīt vēl –„Ja es nomiršu mistiskos apstākļos…” Īlons Masks satricina internetu – draudi saņemti no paša Putina?

Jaunie dzīvoja kopmītnēs. Abi ķērās pie jebkura darba, lai nopelnītu vismaz kādu naudu. Tās pārim katastrofāli pietrūka.

Kopīgā laime nebija ilga. Un runa nebija par naudu – vīrs un sieva saprata, ka pasteigušies ar kāzām, jaunekļa mīlestība tā arī nav pāraugusi par kaut ko nopietnāku. Andrejs un Jevgēnija klusi šķīrās, un joprojām saglabā draudzīgas attiecības.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru