Lūk, kas noticis ar krievu aktrisi, kura 38 gadu vecumā dzemdēja bērnu no 19 gadus veca studenta


Ilgu laiku pēc šīs laulības Dmitrijeva palika viena. Viņa atzina, ka līdz 35 gadu vecumam viņas dzīve bijusi tik spilgta, interesanta un piesātināta, ka viņa nav domājusi ne par vīrieti, ne bērniem. Viņa jutās kā pilnvērtīga sieviete arī bez viņiem.

Taču tad pēkšņi Jevgēnija saprata, ka tuvojas 40, bet viņa tā arī nav izjutusi mātes prieku. Viņas ceļā burtiski uzradās jauns vīrietis, kurā viņa bija iemīlējusies. Taču afišēt savas attiecības aktrise neuzskatīja par vajadzīgu.

Lasīt vēl –„Ja es nomiršu mistiskos apstākļos…” Īlons Masks satricina internetu – draudi saņemti no paša Putina?

Fani bija šokā, kad kādā saviesībā pasākumā Dmitrijeva parādījās ar jau lielu vēderu pēdējos grūtniecības mēnēsos.

Taču daudzi toreiz iedomājās, ka aktrise nolēmusi dzemdēt tikai sev. Šo domu apstiprināja arī tas, ka Jevgēnija nestāstīja par savu mīļoto un ignorēja visus jautājumus, kas skar privāto dzīvi.

2011. gada 5. septembrī Dmitrijeva pirmo reizi kļuva par dēla Marka mammu. Viņa turpināja nodarboties ar karjeru, filmējās kino un nerādījās publikā ne ar vienu vīrieti.

Kad 2018. gada beigās viņa atkal bija stāvoklī, žurnālisti komentārus no laimīgās mātes nav gaidījuši un paši nolēmuši noskaidrot, kurš tad ir viņas izredzētais.

Tas izrādījās bijušais Jevgēnijas skolnieks Vladimirs Kimmelmans, kurš par sievieti ir gandrīz 20 gadus jaunāks. 2019. gada 10. janvārī pāris atkal kļuva par vecākiem, šoreiz meitiņai Marijai.

Kā dzīvo Jevgēnija un Vladimirs

Pašlaik 49 gadus vecā Jevgēnija Dmitrijeva un 30 gadus vecais Vladimirs Kimmelmans joprojām ir laimīgi laulībā, neskatoties uz lielo vecuma starpību.

Lasīt vēl –Slimnīcā izmainījis testamentu; nākušas klajā jaunas baumas par Mārtiņu Rītiņu

Viņi abi ir ļoti aktīvi, nodarbojas paši ar savu karjeru, turklāt vīrietis absolūti nebauda savas dzīvesbiedres slavu, labprātāk realizējoties patstāvīgi. Viņš iestudē izrādes, pasniedz, spēlē teātrī. Starp citu, jaunais vīrietis izskatās daudz vecāks par savu vecumu.

Jevgēnija turpina aktīvi filmēties, piedalīties kino projektos un pasniegt aktiermeistarību. Dmitrijeva tiek uzskatīta par vienu no labākajiem pedagogiem un viņas kurss studentiem ir milzīga veiksme.

Pievienot komentāru