Lūk, kas notiks ar jūsu ķermeni ja katru dienu izdzersiet 1 alu!

Jā, mēs esam dzirdējuši stāstus par to, cik brīnumainas īpašības piemīt alum. Tas veicina dzīvildzi, palīdz zaudēt svaru, lieliski remdē sāpes. Turklāt alus lietošana padara tevi pievilcīgāku un uzlabo seksuālo dzīvi, kā arī palielina spermatozoīdu daudzumu.

 

Bet – ja gribi iegūt papildu pierādījumus, ka alus ir īsta panaceja daudzos gadījumos, zinātne nupat kā ir atklājusi vēl vienu ieguvumu no putojošā miestiņa.

 

Ja esi mēģinājis ēst veselīgāk, noteikti esi dzirdējis par probiotikām, labajām labvēlīgajām baktērijām, kas atrodamas tādos pārtikas produktos kā jogurts un tējas sēne. Probiotikas ir vēlamas un nepieciešamas ikviena cilvēka zarnu traktā, lai tas fizioloģiski normāli funkcionētu, un jaunā zinātniskā pētījumā atklājās, ka šīs “labās” baktērijas lielā apmērā ir rodamas arī alū.

 

Vesels un funkcionējošs kuņģa – zarnu trakts ir viens no labas veselības pamatiem, tomēr trauksmainās ikdienas rezultātā mums reti atliek laiks par to domāt. “Labās baktērijas” nodrošina pareizu skābes līmeni zarnu traktā, darbojas kā dabīgas antibiotikas pret nevēlamām baktērijām, sēnītēm un vīrusiem, veicina minerālvielu un vitamīnu absorbciju no pārtikas, normalizē zarnu izejas problēmas un piedalās holesterīna vielmaiņā.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Oktāvija</cite>

    Alus dzērāji smird un ar 1 glāzi/pudeli dzeršana neaprobežojas, papildus veicina arī tieksmi smēķēt utt – atkarības baro citas atkarības

Pievienot komentāru