Lūk, kas notiks ar jūsu ķermeni ja katru dienu izdzersiet 1 alu!

Ja sestdienas vakara pavadīšana, malkojot probiotisko jogurtu, tev nešķiet ļoti aizraujoša, mums tev ir labas ziņas: glāze alus sniegs tavai veselībai tādus pašus ieguvumus!

 

Tā norāda Amsterdamas universitātes profesors Ēriks Klāzens, kurš nesen iepazīstināja ar pētījumiem probiotisko dzērienu jomā. Viņš apgalvo, ka vairākas alus šķirnes, īpaši beļģu alus, piemēram, “Hoegaarden”, satur labvēlīgus probiotiskos mikrobus, raksta vietne “The Independent”.

 

Šiem aliem tiek veikts atkārtots fermentācijas process, piešķirot tiem unikālu rauga celmu, kas nav sastopams parastajos alos, kurus raudzē vienu reizi. Šis raugs rada skābi, kas var iznīcināt kaitīgās baktērijas, neļaujot mums saslimt.

Tomēr Klāzens akcentē, ka alus dzeršanā noteikti jāievēro mērenība, citādi tas nāks tikai par sliktu.

 

“Mēs nevēlamies mudināt cilvēkus dzert alu lielos apmēros. Augstā koncentrācijā alkohols ir kaitīgs zarnām,” brīdina zinātnieks.

 

Bet – ja izdzersi pudeli alus dienā, tam būs labvēlīga ietekme uz veselību un nevajadzēs meklēt ārsta palīdzību, viņš norāda.

Nu ko, uz priekšu, ļaudis: lieciet malā veselīgo smūtiju un tveriet pēc alus glāzes!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Oktāvija</cite>

    Alus dzērāji smird un ar 1 glāzi/pudeli dzeršana neaprobežojas, papildus veicina arī tieksmi smēķēt utt – atkarības baro citas atkarības

Pievienot komentāru