Manai mammai pēc 50 gadiem sāka tirpt roku un kāju pirksti: pazīstams ārsts ieteica, ko darīt

Pēc 50 gadu sasniegšanas mammai sāka pa naktīm tirpt rokas un kājas. Pazīstams ārsts pateica priekšā, ka tas ir saistīts ar asinsvadiem, bet tantiņa- zāļu sieva no tirgus iemācīja, kā par tiem rūpēties.

„Kas iesēj linus, tas pļauj zeltu”, – vēsta sakāmvārds. Agrāk es nesapratu tā nozīmi, bet tagad zinu, ka mazās linu sēkliņas var nostiprināt veselību, kura dārgāka par zeltu, uz ilgiem, ilgiem laikiem.

Asinsvadu tīrīšana mājas apstākļos

Mūsdienu pētījumi apstiprina: linu sēklas novērš un efektīvi palīdz ārstēt sirds, asinsvadu, ādas, matu un kuņģa-zarnu trakta slimības.

Tajās esošās polinepiesātinātās omega-3 taukskābes normalizē spiedienu, novērš artēriju elastības samazināšanos un gandrīz par 75% samazina holesterīna nogulsnēšanos uz artēriju iekšējām sieniņām.

Lina šķiedrvielas, savienojoties ar holesterīnu zarnās, veicina tā izvadīšanos no organisma. Zinātnieki uzskata, ka šis efekts ir omega-3 taukskābju, pārtikas šķiedru un lignāna savstarpēji pastiprinošās sadarbības rezultāts.

Katra linsēkla – vērtīgs dabas koncentrāts, kurš sastāv no olbaltumiem, vitamīniem, polinepiesātinātām taukskābēm, lignāniem un šķiedrvielām. Izmantot visu „zelta” sēklu spēku mūsu asinsvadu ārstēšanai atļaus piedāvātā recepte.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru