Māte dzemdību namā atteicās no dēla. Vīrs paņēma bērnu sev, bet ar sievu izšķīrās

Reizēm es sev jautāju, kāpēc dažām sievietēm ir lemts iepazīt mātes laimi, bet viņas no tā atsakās, bet citas, kuras to izmisīgi vēlas, nevar iegūt? Šis stāsts ir viens no daudziem.

Divi karjeras cilvēki – Aļona un Igors iepazinās vienā centrā, kur norisinājās profesionāla tikšanās. Šķita, ka viņiem abiem ir viens mērķis – šajā dzīvē sasniegt ko vairāk. Vīrietis nekad neaizdomājās par ģimeni, bet Aļona viņā saskatīja ērtu, izdevīgu un saprātīgu variantu. Viņai nešķita dīvaini, ka sieviete var pirmā bildināt, tāpēc arī piegāja pie viņa un piedāvāja noslēgt laulību.

Starp karjeristiem laulības aprēķina pēc ir visai dabīga parādība, vēl vairāk tad, kad runa ir par kopīgu biznesu, investīcijām vai darījumiem. Un tas laikam arī bija viens no iemesliem noslēgt laulību Igora un Aļonas gadījumā. Viņi apprecējās, tomēr izpratne par ģimenes laimi bija pilnīgi atšķirīga. Igors vēlējās, lai sieva viņu sagaida no darba, gatavotu ēst, uzturētu māju kārtību un vienmēr būtu viņam uzticams atbalsts. Viņam bija svarīga ģimenes laime. Bet Aļona mīlēja staigāt pa veikaliem, izklaidēties ar draudzenēm. Viņu neuztrauca ģimenes lietas.

Starp viņiem sākās skandāli, mūžīgi strīdi un nesaprašanās. Bet drīz vien Aļona atzinās vīram, ka gaida bērnu. Bet viņš viņai traucēja. Kā viņai var būt bērns, ja jāvirzās tālāk pa karjeras kāpnēm? Viņa vēlējās veikt abortu, bet tikai termiņš bija pārāk liels, un tobrīd darīt abortu bija jau pretlikumīgi. Bet Igoram no sievas attieksmes saglabājās rūgtums.

Līdz dzemdībām laulātais pāris gandrīz vispār nesarunājās. Abiem bija apnikuši mūžīgie skandāli un strīdi. Un, ja Igors vēlējās šo bērnu, tad Aļona vēlējās no viņa atbrīvoties. Tāpēc, kolīdz bērns piedzima, viņa uzrakstīja atteikumu no bērna un atstāja viņu dzemdību namā. Kad vīrs ieradās apciemot sievu, tad visu uzzināja. Un tas bija pēdējais piliens. Igors kā bērna tēvs paņēma bērnu sev, bet ar Aļonu viņš izšķīrās.

Vīrietis kļuva par vientuļo tēvu. Un ne minūti par to nenožēloja. Sākumā viņam ļoti daudz palīdzēja viņa māte, bet vēlāk  viņš pats tika galā. Dzīve viņam vēlāk sniedz patīkamu dāvanu – meiteni, sirsnīgu un gaišu, kura atrada kopīgu valodu ar viņa dēlu un kļuva viņam par īstu mammu. Bet drīz pēc kāzām Igoram ar jauno sievu piedzima vēl meitiņa.

Bet Aļona… viņa tā arī neatrada savu laimi šajā pasaulē.

avots: happyworld.su

Pievienot komentāru