Lūk, kāpēc sievietēm tā patīk vīrieši, kuri mazgā traukus. Ziņa visiem vīriešiem!

Runā, ka ceļš uz vīrieša sirdi iet caur vēderu… Un tā tas ir, jo visi vīrieši mīl garšīgi paēst. Bet kā ir ar sievietēm? Izrādās, ka viņas piesaista puiši, kuri mazgā traukus.

Iekarot sievieti var dažādos veidos: nopērkot viņai kažoku, uzrakstot uz asfalta “Es tevi mīlu”, vienkārši pienesot viņai kafiju gultā.

Bet pats vienkāršākais un pats drošākais veids – nomazgājot traukus.

Sociologs Skots Koltreins veica pētījumu un sniedza negaidītu secinājumu: “Kopumā, jo vairāk mājas pienākumu izpilda vīrietis, jo laimīgāka ir sieviete”.

Skats, kad vīrietis mazgā traukus vai grīdu, palielina sievietes pieķeršanos viņam. Vēl vairāk, šāds saimniecisks puisis paaugstina sievietes libido.

Protams, ka trauku mazgāšana prasa daudz laiku, ka “tā nav vīriešu nodarbe” utt., tomēr ar šo nodarbi vīrietis sev iegūst daudzus bonusus!

Saskaņā ar Skota Koltreina sacīto, puišiem, kuri nodarbojas ar mājsaimniecības lietām, seksuālā dzīve ir daudz kvalitatīvāka un vētraināka, nekā tiem, kas izvairās no šiem pienākumiem.

Vīrieši, ja vēlaties iekarot savas sievietes sirdi un nodrošināt sev vētrainu seksu, neaizmirstiet pēc romantiskām vakariņām nomazgāt traukus.

Ieklausoties šajā padomā, jūs sagaida īsta balva!

Vai tu piekrīti šādam eksperta vērtējumam? Noteikti padalies šajā rakstā ar savu partneri!

avots: cocinafacil.com.mx

Pievienot komentāru