Maxima nāk klajā ar svarīgu paziņojumu un Brīdina visus Maxima klientus

Dupate-Ugule arī atgādināja, ka, redzot šādus un līdzīgus ziņojumus, tie ir rūpīgi jāizvērtē – jāidentificē ziņojuma sūtītājs, ziņojuma saturs, interneta adrese, uz kuru ved ziņojums, kā arī jāizvērtē pieprasītais informācijas apjoms, kas tiek prasīts ievadīt no atbilstošās interneta vietnes.

 

 

Gadījumā, ja ir saņemta “Maxima” īsziņa, e-pasts vai izlecošs ziņojums interneta pārlūkprogrammā, kura uzticamība rada bažas, “Maxima” aicina pārliecināties par informācijas precizitāti uzņēmuma mājaslapā, rakstot uzņēmumam sociālajos medijos, uz e-pastu “[email protected]” vai zvanot uz informatīvo tālruni 80002020.

Jau vēstīts, ka “Maxima Latvija” 2019.gadā strādāja ar 836,727 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7,7% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 25,5% un bija 27,496 miljoni eiro. Kompānija “Maxima Latvija” reģistrēta 2000.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 4,91 miljons eiro. “Maxima Latvija” vienīgais īpašnieks ir Nīderlandē reģistrētais uzņēmums “Lincoln Land Erste”, bet patiesais labuma guvējs ir Nerijs Numavičs. Uzņēmums ir daļa no holdinga kompānijas “Maxima Grupe”.

Pievienot komentāru