Mēs zinām, ka trauku mazgāšanas līdzeklis spēj daudz, bet vai mēs zinām tieši ŠO..?

Trauku mazgāšanas līdzeklis ir paredzēts cīņai ar netīrajiem traukiem, bet ir daudzas citas lietas jūsu mājā, kas varētu pierādīt jūsu ziepju šķīduma maģisko spēku.

Godīgi sakot, tas ir parasts instruments sadzīves priekšmetu tīrīšanai mājā. Paskatīsimies uz 17 neparastiem šī līdzekļa lietošanas variantiem.

Izmazgāt taukainus pleķus

Iztīrīt taukainus traipus no apģērba vai jebkura auduma. Vienkārši uzpiliniet vienu vai divus pilienus mazgāšanas līdzekļa uz traipa un ieberzējiet, izmantojot vecu zobubirsti. Pēc tam noskalojiet ar siltu ūdeni, un taukainais traips būs izgaisis bez pēdām!
Paštaisīts cimdiņš

Uztaisiet mājas paciņu, ielejiet mazgāšanas līdzekli saldētavas maisiņā. Ziepes pilnībā nesasals. Toties šis cimdiņš/paciņa jums noderēs sasitumu gadījumos – to varēs pielikt klāt sasistajai vietai.

Līdzeklis pret mušām

Ja siltajā laikā jūsu mājās ir mušas, tad ziepes palīdzēs ar tām cīnīties. Ielejiet aptuveni centimetru smaržīgās ziepes atklāta veida traukā, un pēc tam pievienojiet vēl nedaudz ūdens. Pēc tam apklājiet trauku ar polietilēna plēvi un izveidojiet tajā pāris caurumus. Mušas tiks piesaistītas ar smaržu, un ielidos iekšā, bet izlidot ārā vairs nespēs.

Atbrīvoties no traipiem uz mēbelēm

Šķīdumu attiecībā 1:1 ziepju līdzeklim un ūdenim sakult ar mikseri. Ar kokvilnas lupatiņas palīdzību izmazgāt traipus no mīkstajām mēbelēm.

Atbrīvoties no putekļiem

Tīri logi

Ja jūs vēlaties novērst logu un stiklu aizsvīšanu, vienkārši uzsmidziniet nelielu daudzumu ziepju uz tīru, sausu audumu un noslaukiet, kamēr stikls ir tīrs, bez plankumiem.

Skrūvju ieeļļošana

Vajag ieskrūvēt skrūvi kokā. Uzpilieniet pilīti tīrīšanas līdzekļa uz skrūvi.

Tīra dzīvnieku spalva

Samaisiet 1 litru ūdeņraža pārskābe, ½ glāzei dzeramās sodas un 2 tējkarotes ziepju. Pēc tam izmantojiet šo maisījumu kā šampūnu savam mīlulim. Centieties, lai dzīvnieks tiktu ieziepēts 10 – 15 minūtes pirms noskalošanas.

Cīņa ar skudrām

Iztīrīt podu

Traipi uz betona

Ja esat pamanījuši eļļas traipus savā garāžā vai uz betona grīdas – vienkārši uzberiet virsū sodu un uzlejiet trauku mazgāšanas līdzekli. Pēc pāris stundām notīriet ar birsti un noskalojiet ar ūdeni.

Iznīdēt indīgo efeju

Vienkārši ar pirkstiem apsmērējiet indīgās efejas lapas ar nelielu daudzumu ziepju (gumijas cimdos) un pāris dienu laikā tai vajadzētu iznīkt.

Kā veļas pulveris

LASI VĒL: VIDEO: Cilveki pie vakcinācijas punktiem rindās stāvošie neslēpj dusmas … “Tauta ir nolikta uz ceļiem! Ņirgāšanās. “

Pāris ziepju pilienu uz divām krūzēm ūdens, ieliet veļas mašīnā, tiklīdz tajā ir iepildīts ūdens.

Paštaisīti burbuļi

Vienkārši pievienojiet pāris pilienus trauku mazgājamā līdzekļa ūdens plastmasas pudelē, nedaudz to sakratiet un pēc tam pūtiet burbuļus.

Iztīrīt sarkanvīna traipus

Pievienojiet 1 tējkaroti ziepju 1 glāzei ūdeņraža pārskābes, pēc tam izmantojiet tīru sūklīti, lai uzklātu maisījumu tieši uz traipa. Pēc kāda laika nomazgājiet ar aukstu ūdeni.

Iznīdēt blusas

Trauku mazgāšanas līdzeklis Lemon Ajax iznīdē blusas, ja jūs to izmantosiet, lai mazgātu suni.

Ko jūs domājat par šiem 17 gudrajiem veidiem, kā izmantot trauku mazgāšanas līdzekli savā ikdienā? Vai jūs to lietojat vēl kaut kā citādāk?

Pievienot komentāru