“Nav sliktākās karjeras beigas,” – Maksims Galkins uzrunā nu jau bijušos fanus

Visa nauda par biļetēm tiks atgriezta pircējiem. Pats Maksims Galkins situāciju nav komentējis, bet “Instagram” publicējis reportāžu no Arhangeļskas televīzijas, kurā redzams sižets ar neapmierinātiem faniem, kuri viņu sauc par “cilvēku, kurš ir pret Krieviju”.

Tikmēr daudzi viņa atbalstītāji jau sākuši uztraukties, ka neredzēs Galkinu Pirmā kanāla ēterā. Tur mākslinieks strādāja vairākos šovos, tostarp populārajā “Tonight” programmā. Pagaidām netiek ziņots, vai sadarbība tiks turpināta.

Aizvadītajā nedēļas nogalē humorists publicēja Allas Pugačovas izpildīto dziesmu “Одуванчик”. “Ar piedošanu svētdienā!” ierakstu komentēja Galkins. Komentāros zem ieraksta daudzi pateicās Galkinam par atbalstu Ukrainai, bet tikpat daudzi viņu arī kritizēja. Mākslinieks nolēma atbildēt dažiem no viņiem.

Viens no komentētājiem rakstīja, ka valsts baroja Galkinu, bet viņš tagad šādi par to atmaksā. “Tu mani jauc ar kādu citu. Es neēdu no rokas. Strādāju un baroju valsti ar nodokļiem. Un kā jau jebkuram pilsonim, man ir tiesības uz savu viedokli, pat ja valstij nepatīk tas.”

Lasi vēl: Kas Raimondam Paulam sakāms par notiekošo Ukrainā?

Kāds cīts vīlies fans norādīja, ka Galkina karjera Krievijā ir beigusies. “Nav sliktākās karjeras beigas,” atbildēja Galkins.

Izskanējušas arī baumas, ka Galkins kopā ar Allu Pugačovu un bērniem pametis valsti. Mākslinieki to gan vēl nav komentējuši.

COMMENTS

Pievienot komentāru