Neatliekamā palīdzība atveda grūtnieci uz slimnīcu un tad sākās kontrakcijas

Mums atveda meiteni grūtnieci. Pie viņas bija tikai pase. Nācās veikt nepieciešamo analīžu minimumu. Ultraskaņu naktī veikt bija apgrūtinoši, tāpēc mēs nolēmām iztikt bez tās. Tiesa, ļoti drīz mediķi to ļoti nožēloja.

Pārbaude uzrādīja vairākus sirdspukstus. Meitene samulsusi atzinās, ka viņai pilnīgi iespējams var būt dvīņi, jo viņas vecākie bērni ir trīnīši. Trīs pārsteidzošas meitenes.

Kontrakcijas sākās jau pēc pāris stundām. Mēs āri sagatavojām operāciju telpu un aizvedām turp grūtnieci. Pirmais mazulis nelika sevi ilgi gaidīt. Viņš par savu ierašanos pavēstīja ar skaļu brēcienu. Otrais arī bija ceļā. Kad mēs pieņēmām arī šo puisīti, cerības uz pārtraukumu pilnībā sabruka. Ķirurgs deva komandu sagatavoties trešā bērna pieņemšanai. Visi trīs mazuļi bija puisēni. Nogurusī māmiņa laimīga skatījās uz saviem bērniem. Bērnu ārsti arī nevarēja atturēt smaidus, jo redzēt trīs veselu puisēnu piedzimšanu ar negadās bieži.

Lasi arī: Viņa notīrīja seju izmantojot alvejas lapas. Lūk, kas notika pēc 15 minūtēm, tas šokēs ik vienu!

Laimīgā māmiņa pajautāja mums telefonu, lai varētu pazvanīt vīram. Tas ieradās pēc pāris stundām, jo bija citā pilsētā 200 km attālumā. Turklāt viņš ieradās ar vairākām tortēm un ziediem. Tētis bija neizsakāmi priecīgs, jo pirmie trīnīši bija meitenes.

avots: binokl.cc

Pievienot komentāru