Noskaidrots, ka narcisiem ir daudz biezākas, resnākas un atšķirīgas uzacis. Uzacis ir narcisu ierocis!

Narcisi var sajaukt galvu, īpaši tiem, ar kuriem viņiem ir romantiskas attiecības. Viņi meistarīgi izmanto cilvēkus un ar viņiem manipulē, lai apmierinātu savas vajadzības un vēlmes, un pie visa tā, viņi mainās kā hameleoni, raksta Business Insider.

Ir trīs veidu narcisi – demonstratīvi, noslēgti un toksiski, bet visiem viņiem ir līdzīgas iezīmes. Saskaņā ar jaunu pētījumu tu vari atpazīt narcisu, koncentrējoties uz vienu konkrētu viņu sejas daļu – uzacīm.

Pētnieki Miranda Jakomina un Nikolajs Roels atlasīja un analizēja dalībniekus, kas pārstāv dažāda veida narcistus, un izrādījās, ka viņiem ir viena kopīga iezīme. Viņiem ir tumšas, biezas, izteiksmīgas uzacis.

Cilvēki nepārprotami atpazina narcisu pēc viņa uzacīm. Pētnieki ar datorprogrammas palīdzību pievienoja narcisu uzacis citiem cilvēkiem, un pētījuma dalībnieki atkal domāja, ka tie ir narcisi.

Uzacis padara mūsu sejas atpazīstamākas, un pēdējos gados tām ir pievērsta liela uzmanība. Uzacis ir sava veida narcisu ierocis, kas palīdz piesaistīt, ieinteresēt un radīt iespaidu. Uzacis palielina to pievilcību un ļauj citiem pamanīt, atpazīt un iegaumēt.

Tas nav pārsteidzoši, jo uzacis dod vairāk sociālo ziņojumu, nekā mēs domājam. Tās ir svarīgas mūsu sejas izpausmes daļa, bet tās var atklāt arī smalku zemapziņas informāciju.

“Spēja identificēt personības tumšās iezīmes pie pirmās iepazīšanās, tev var palīdzēt izvairīties no ekspluatācijas un manipulācijām”, raksta pētnieki.

Tāpēc esi uzmanīgs ar tumšu un biezu uzacu īpašniekiem!

avots: businessinsider.com

Pievienot komentāru