‘’Pagājuši 14 gadi’’: kā šobrīd izskatās meitene, kura piedzima mammai 66 gadu vecumā

ĻOTI ‘’vēlie bērni’’: kļūt par mammu pēc 60 gadu vecuma?

Vēlajām dzemdībām ir gan savi piekritēji, gan pretinieki. Pirmo arguments visbiežāk ir šāds – no Dieva dāvanas atteikties ir grēks. Otrie apelē pie daudz piezemētākām lietām, norādot uz iespējamām veselības problēmām kā mātei, tā arī mazulim.

Daudzi uzskata, ka vienaudži ņirgāsies par bērniem un, ka šādi bērni ir nolemti agri kļūt par bāreņiem. ‘’Kad Tu vedīsi bērnu uz bērnudārzu, Tevi sauks par vecmammu’’, ‘’Kā Tu varēsi ar bērnu pildīt mājasdarbus, ja Tu skolu pabeidzi pusi gadsimtu atpakaļ?’’, ‘’Kāpēc Tavam bērnam tā vietā, lai spēlētos ar bērniem pagalmā, būs visu laiku uz aptieku pēc zālēm, jo Tev noteikti ir vesels lērums ar hroniskām saslimšanām.’’ Šādus un līdzīgus komentārus ir jāuzklausa vecākiem pēc 40, kuri gatavojās mazuļa nākšanai pasaulē. Skumjākais ir tas ir jādzird ne tikai no svešiem cilvēkiem, bet arī no tuviniekiem.

Lasi vēl: Putina rūpīgi slēptā ārlaulības meita dalās ar savu vēstijumu …

Bet tomēr vēlme kļūt par vecākiem ir spēcīgāka par negatīvo komentāru ietekmi. Sievietes, kuras pēc 60-mit paliek stāvoklī un nolemj dzemdēt ir ļoti maz, bet viņas ir. Pati vecākā sieviete, kura pati ir iznēsājusi un piedzemdējusi mazuli ir 70-mit gadus veca indiete, bet par viņu ir ļoti maz kas zināms. Indijā sociālos tīklus neizmanto tik plaši. Bet 66-gadīgā Adriana Iljesku tiek ļoti bieži apspriesta.

Viņai daudz ko pareģoja, mēģinot pierunāt pārtraukt grūtniecību, bet sieviete nepiekāpās. Paejot atvēlētajam laikam, viss beidzās ar veiksmīgām dzemdībām. Bez liekiem sarežģījumiem, par spīti visām baumām, piedzima meitenīte.

Adrianas meitiņa, Elīza Anna – veselīga mazulīte, kura ne ar ko neatšķiras no citiem sava vecuma bērniem. Par cik viņas mamma jau ir pensijā, viņa visu savu laiku var veltīt rūpēm par bērnu un māju. Vienaudži no sākuma nevarēja saprast, Adriana ir meitenītes mamma, vai vecmamma, bet neakcentēja uz to uzmanību un ar laiku vienkārši pie tā pierada. Un tas ir ļoti labi, ka meitenei nebija jācieš no zobošanās un ļauniem jociņiem par viņas mammu.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru