Pašgatavota medus pasta nesāpīgai matiņu depilācijai. Ķer recepti!

Kā pagatavot medus pastu mājas apstākļos

Pastāv vairākas receptes kā pagatavot pastu šugaringam mājas apstākļos. Mūsu pastas noslēpumainā sastāvdaļa ir medus, kas ir pastas pamata sastāvdaļa. Medum piemīt mitrinošas, atjaunojošas, attīrošas un reģenerējošas īpašības. Bez tam šādu pastu var pagatavot mikroviļņu krāsnī un tas neaizņems daudz laika.

TEV VAJADZĒS

  • 1 gl cukura
  • 1/4 gl medus
  • 1/4 gl citrona sulas

PAGATAVOŠANA

  1. Trauciņā, kuru var likt mikroviļņu krāsnī, samaisiet visas sastāvdaļas.
  2. Uz 20 sek. ieliekam mikroviļņu krāsnī un sekojiet līdz parādās pirmie burbulīši. Līdz ko tie parādās, tā pārmaisi maisījumu un liec atpakaļ mikroviļņu krāsnī. Līs pastas gatavībai šis process ir jāatkārto 4-5 reizes.
  3. Gatavajam maisījumam ir jābūt medus konsistencei. To var pārbaudīt ar karotes palīdzību. Esi gatava tam, ka pasta kļūs tumši brūna, kad atdzisīs.

Paņem nelielu pastas gabaliņu un sāc to staipīt, kamēr pasta nepaliks gaišāka. Klāj pastu pretēji matiņu augšanas virzienam, bet norauj matiņu augšanas virzienā. Tas novērsīs ieaugušo matiņu parādīšanos. Pēc medus pastas lietošanas jūsu āda būs mīksta un maiga, nesalīdzināmi labāka, nekā pēc skuvekļa lietošanas. Nerunājot jau par to, ka matiņi ataugs daudz trauslāki un lēnāk.

avots

Pievienot komentāru