Pauls sašutis: Tā visatļautība dārgi maksās

Komentāros cilvēki ir vienisprātis ar maestro!

“Tas ir rezultāts audzināšanai ievērojot bērnu plašās tiesību normas, bet aizmirstot, ka viņiem ir jābūt arī pienākumiem!” raksta Žanis.

“Paulam taisnība. esmu tāpat novērojusi, ja vecākiem vairāk naudas kā pārējiem tad bērni aug par tādiem ‘mažoriem”, bez respekta pret vecāko paaudzi. Inteliģence klibo,” raksat Elisa.

Ir gan cilvēki, kuri oponē maestro:

“Esmu pret varmācību ģimenē. Pauls bērnībā esot bijis tai pakļauts, izaudzis par kārtīgu cilvēku, tomēr tas ir izņēmums, un izņēmums apstiprina likumsakarību, ka bērnus nedrīkst sist kā kombikorma maisus.” saka kāds cits komentētājs. Viņam gan daudzi uzreiz oponēja, ka disciplīnu nevajag jaukt ar vardarbību!

Lasi vēl: Jurists par vakcināciju: Nepamet sajūta, ka notiek liels eksperments ar šīm zālem

Kā zināms, 12.janvārī Raimonds Pauls svinēja savu 85.dzimšanas dienu. Maestro svētko sveica daudzas sabiedrībā zināmas personas. Kā vēstījām, Latvijas mūziķi soctīklos veltīja izcilajam māksliniekam cieņas, sirsnības un atzinības pilnus ierakstus.

Piemēram, dziedātāja Dināra Rudāne sociālajā vietnē Instagram bija veltījusi sirsnīgus vārdus maestro Raimondam Paulam, publicējot kadrus no abu kopīgajiem mirkļiem. “Daudz Laimes Maestro!!!! Paldies par katru uzrakstīto un nospēlēto noti!

Par smiekliem, rūpēm, sarunām. Par katru dāvāto mirkli, par patiesu laimi ar Jums muzicēt! Es nevarēju pat sapņot par iespēju būt tuvumā! Veselību, iedvesmu, patiesu mīlestību!!!! Daudz Laimes!!!!!” – rakstīja Rudāne.

Pievienot komentāru