Pavisam drīz Saule ieies Ūdensvīrā: ko tas sola visām Zodiaka zīmēm

20.janvārī Saule pamet Mežāža zvaigznāju un pāriet Ūdensvīra zīmē, kur tā paliks līdz 19. februārim. Šajā periodā daudzi cilvēki sajutīs iekšēju brīvību, tieksmi pēc pašrealizācijas, parādīsies vēlme mācīties kaut ko jaunu, uzkrāt zināšanas.

Šis īslaicīgais brīdi tiek uzskatīts par piemērotu, lai aizstāvētu savas tiesības, aktīvi izmantotu informāciju tehnoloģijas, ceļotu. Bet mīlas sfērā iespējamas grūtības, jo emocionālā saikne starp partneriem kļūs vājāka. Astrologi iesaka saprotoši attiekties pret mīļotā cilvēka vēlmi pabūt vienatnē ar savām domām. Kā jau var pamanīt, šis periods būs samērā pretrunīgs. Ko vēl varam gaidīt no Saules tranzīta Ūdensvīrā?

Auns

Auni saņems spēcīgu impulsu realizēt savas visambiciozākās idejas. Radīsies ļoti daudz jautājumu, pastiprināsies informācijas plūsma. Bez uguns zīme ar panākumiem izies no visām sarežģītajām situācijām.

Vērsis

Saule ceturtajā astroloģiskajā mājā pastiprinās Vēršu vēlmi vairāk laika pavadīt ģimenes lokā. Viņi sajutīs tuvinieku atbalstu un saņems gudru dzīves padomu. Periods ir labvēlīgs arī darbībām ar nekustamo īpašumu.

Dvīņi

Dvīņus apciemos iedvesma. Viņiem Ūdensvīra mēnesis kļūs ļoti veiksmīgs. JO īpaši tas attiecas uz tiem Dvīņiem, kuru darbība ir saistīta ar radošumu vai arī nestandarta risinājumu meklēšanu. Daudziem gaisa stihijas pārstāvjiem veiksies mīlestībā.

Vēzis

Vēzim par galvenām kļūs tēmas par profesiju un veselību. Radīsies iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm vai arī atrast papildus ienākumu avotu. Būs vienkāršāk sakārtot attiecības ar kolēģiem, vienoties ar vadību. Kas attiecas uz veselības jautājumu, būs pasākumi imunitātes stiprināšanai, izmeklējumiem, diētas.

Lauva

Saule partnerības sektorā vedīs Lauvas uz sadarbību un efektīvu savstarpējo iedarbību ar citiem cilvēkiem. Piemērots laiks, lai oficiāli noformētu attiecības, slēgtu līgumus, parakstītu līgumus. Veiksies tiem, kuriem saistība ar juridiskām lietām.

Jaunava

Jaunavām šis būs pretrunīgs laiks. Daudzi riņķos ap naudu. Nāksies nokārtot savas un svešas finansiālās problēmas. Iespējama krasa apstākļu maiņa, pēkšņa pašsajūtas pasliktināšanās. Jaunavām vajag censties saglabāt savaldību, lai izturētu pārbaudījumus bez zaudējumiem.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru