4 brīdinošas zīmes no sargeņģeļiem!

Kad jūs izdarāt apzinātu izvēli un izlemjat strādāt ar eņģeļiem, viņi periodiski dod jums zīmes, kas palīdz jums saprast, ka esat uz pareizā ceļa, vai arī viņi vienkārši jūs vada uz to.

Eņģeļi dod mums arī noteiktus signālus par draudošām briesmām, vai brīdinājumus, ka mums ir jāpievērš uzmanība tam, kas notiek mums apkārt.
Lūk, 4 brīdinošas zīmes, ko eņģeļi var izmantot saziņā ar mums!

Skaļas balsis

Daudzi cilvēki saka, ka vēlētos dzirdēt savu eņģeļu klusu balstiņu, kas viņiem pateiktu, pa kuru ceļu jāiet, ko darīt vai nedarīt! Parasti skaļa balss – tā ir brīdinoša zīme no jūsu eņģeļiem, ka kaut kam ir jānotiek. Kā likums, tas ir brīdinājums par to, ka jums vajag no kaut kā izvairīties.

Sapņi vai priekšnojautas

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā mūsu eņģeļiem sazināties ar mums – ir mūsu sapņi. Parasti mēs esam atvērtāki saziņai ar garu, kad mūsu ego guļ.
Ja jūs redzat sapņus par kaut kādu notikumu, pirms tas vēl ir noticis, – piemēram, līdz brīdim, kad notikusi aviokatastrofa vai arī, ja jums ir spēcīga priekšnojauta, ka jānotiek ir kaut kam “sliktam”, tas var jūs mulsināt, vai pat šausmināt. Tāda priekšnojauta var radīt satraukumu spēcīgas iekšējās trauksmes dēļ, jo jūs varat domāt, ka esat briesmās!

Daudzi aviokatastrofās izdzīvojušie ziņo, ka vairākas nedēļas pirms nelaimes gadījuma viņiem rādījušies murgi.
Ja jūs redzat emocionāli uzlādētus sapņus, vai arī jums ir slikta priekšnojauta, jums tai ir jāpievērš uzmanība. Tā ir vēl viena vispārēja brīdinoša zīme no Dieva un eņģeļiem.
Sapņi un priekšnojautas palīdz jums tikt skaidrībā ar savām domām un jūtām, un pēc tam izlemt, kā rīkoties tālāk!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru