4 brīdinošas zīmes no sargeņģeļiem!

Dīvainas aiztures vai mehāniska veida likstas

Neizskaidrojamas mehāniskas likstas ir visizplatītākā brīdinošā zīme, ko izmanto eņģeļi, lai piesaistītu mūsu uzmanību.
Eņģeļi izmantoja aiztures taktiku, lai apturētu jūs un piesaistītu jūsu uzmanību. Autokatastrofas, kas paildzina jūsu došanos uz darbu, skolu utt. Dažreiz notiek tāpēc, lai jūs laikus nesasniegtu galamērķi, lai izvairītos no kādas katastrofas. Tās visas var būt brīdinošas zīmes no jūsu eņģeļiem.
Izmantojiet visas šīs zīmes vai notikumus, lai atslābinātos un izprastu to patiesu jēgu.

Pēkšņas slimības vai draudīgi brīdinājumi no citiem

No 9.novembra upuru ģimenēm ir saņemti vairāki ziņojumi, kuros teikts, ka viņu tuvinieki pamodušies ar pēkšņām sāpēm, bet tās ignorējuši. Kādā no stāstiem minēts, ka cilvēks ir pamodies ar briesmīgiem reiboņiem. Būdams veselīgs vīrietis, viņš šos simptomus ignorēja, un nolēma doties uz darbu, neskatoties uz viņa sievas lūgumiem palikt mājās un atpūsties. Tamlīdzīgi stāsti tika saņemti no cilvēkiem, kuri tajā dienā neaizgāja uz darbu, jo nejutās labi, tie deva priekšroku palikt mājās, un rezultātā izdzīvot, kamēr daudzi viņu kolēģi tajā dienā nebija rīkojušies tāpat.
Eņģeļi bieži izmanto citus cilvēkus, lai brīdinātu mūs par iespējamām briesmām; tie var būt draugi un ģimene, vai arī svešinieki. Kāds var mēģināt jūs atrunāt no noteikta maršruta veikšanas. Kāds var jūs brīdināt par briesmām, kas saistītas ar jūsu jauno puisi vai meiteni. Ņemiet vērā šīs zīmes!

Kad jūs saņemat brīdinošu zīmi no saviem eņģeļiem, nesatraucieties! Apstājieties un padomājiet par to. Tā ir īsta eņģeļu dāvana. Ja tas ir ziņojums par neizbēgamām briesmām, rīkojieties operatīvi. Jūsu eņģeļi nevēlas jūs biedēt, vai arī apgrūtināt jūsu dzīvi, viņi pastāv, lai jūs atbalstītu un palīdzētu jums atrast vispareizāko risinājumu!

avots: psifactor.info

Pievienot komentāru