Pēc Žirinovska nāves nācis gaismā vel kas nedzirdēts par viņa privāto dzīvi

6. aprīlī mūžībā devās viens no mūsdienu Krievijas pazīstamākajiem politiķiem Vladimirs Žirinovskis. Liberāldemokrātiskās partijas līderis savas dzīves laikā meistarīgi mācēja apvest ap pirkstu žurnālistus, rūpīgi slēpdams attiecības ar savām sievietēm. Tikai tagad sāk kļūt zināmi interesanti fakti no Vladimira Žirinovska biogrāfijas, raksta postimees.ee, atsaucoties uz eg.ru.

Kā izrādās, Žirinovska privātā dzīve patiešām ir uzmanības vērta. Savu pirmo un, kā saka, vienīgo mīlestību viņš satika 21 gada vecumā. Jaunieši satikās vasaras brīvlaikā Pitsundā. Topošais politiķis acumirklī iemīlēja skaistuli, kas studēja Bioloģijas fakultātē.”

Tu būsi laimīgākā sieviete, un es zinu, kā to panākt,” Vladimirs sacīja savai mīļotajai, nometoties uz viena ceļa ar gredzenu.

Žirinovskis un Gaļina Ļebedeva attiecības reģistrēja 1971. gadā, gadu vēlāk ģimenē piedzima dēls Igors. Gaļina bija tipiska padomju politiķa kompanjone: viņa atbalstīja vīra uzskatus, pavadīja viņu ceļojumos, utt.

Pārsteidzoši ir tas, ka 1978. gadā pāra attiecības izjuka. Savukārt, runājot par politiķu laulībām, jāsaprot, ka ļoti bieži valstsvīri nolemj šķirties, lai slēptu daļu ienākumu. Un par Žirinovski teica to pašu. Proti, Vladimirs Volfovičs pārrakstīja īpašumu Ļebedevai un it kā ar viņu izšķīrās.

Lasi vēl: Ukrainiete Mārupē pamatīgi pārsteigusi Latvijas iedzīvotājus; Ko viņa tādu izdarījusi?

Ir vērts atzīmēt, ka pēc šķiršanās Žirinovskis patiešām turpināja dzīvot kopā ar savu Gaļinu. Viņi pat neslēpās, atklāti parādoties sabiedrībā kā pāris. 1993. gadā bijušie laulātie apprecējās.

Iespējams, loģisks solis būtu attiecības vēlreiz noformēt dzimtsarakstu nodaļā, taču Vladimirs Žirinovskis sev ierastajā manierē teica, ka zīmogs pasē viņam nav vajadzīgs. Galu galā politiķa laulība ar Ļebedevu noslēgta debesīs.

Un, lai gan Žirinovskis apgalvoja, ka otrreiz noteikti neprecēsies ar Ļebedevu, vēlāk klīda runas par pāra slepenajām kāzām. Taču īsi pirms nāves politiķis pēkšņi atkal sāka runāt par šķiršanos. Par pirmo vai otro – to Demokrātu partijas vadītājs neprecizēja. Bet paši Žirinovska izteikumi ved uz interesantām pārdomām.

COMMENTS

Pievienot komentāru