Pētījumi pierādījuši – janvāra un februāra bērniem ir lielākas iespējas dzīvē. Statistika iespaido!

Dzimšanas diena janvārī vai februārī nav ideāla laikapstākļu ziņā, bet, statistika parāda, ka šim laikam ir citi bonusi.

Viens no pētījumiem vēsta, ka cilvēki, kuri dzimusi Ūdensvīra zīmē, visdrīzāk kļūs bagāti un slaveni. Sociālo zinātņu žurnāls vēstīja, ka liela daļa Holivudas zvaigznes ir dzimušas starp 20. janvāri un 18. februāri.

Pētnieki pēc nejaušības principa izvēlējās cilvēkus no dažādiem sabiedrības slāņiem, tostarp politiķus, zinātniekus, autorus, sporta ikonas, dziedātājus, aktierus, kā arī vēsturē un mūsdienās zināmus cilvēkus.

Tika apkopota informācija par 300 slavenībām. Pētnieki konstatēja, ka tieši Ūdensvīra zīmē piedzimst visvairāk slavenības.

Tipiskas Ūdensvīru īpašības – enerģiskums, māksliniecisks piegājiens un neatkarība, kas daudzus no viņiem padara veiksmīgus, ja izvēlas radošu profesiju. Ūdensvīra zīme ir dzimusi Dženifere Anistone, Opra Vinfrija un Krištianu Ronaldu.

Tas nav vienīgais pētījums, kurš parādīja, ka janvāra un februāra bērni ir visnotaļ veiksmīgi. Citi rādītāji parādīja, ka cilvēki, kuri dzimuši ziemas mēnešos, visticamāk labāk mācās skolā.

Lielbritānijas nacionālās statistikas pārvaldes darbinieki izanalizēja 19 dažādu profesiju pārstāvjus, lai noskaidrotu, kā dzimšanas mēnesis atbilst karjeras izvēlei. Tika noskaidrots, ka cilvēki, kas piedzimst janvāri, biežāk kļūst par ārstiem, bet cilvēki, kuriem dzimšanas diena ir februārī, biežāk nekā citos mēnešos dzimušie kļūst par māksliniekiem.

Tāpat tika noskaidrots, ka bērni, kas dzimuši janvārī, saskaras ar lielu varbūtību kļūt par vadītājiem. Daudzu kompāniju izpēte parādīja, ka 10 % no visiem ģenerāldirektoriem ir dzimuši janvārī, un viņi ietilpst top 5 starp pašiem labākajiem vadītājiem.

Ir vērts atzīmēt, ka, lai arī šie pētījumi parāda korelāciju starp dzimšanas mēnesi un nākotnes karjeru, tas nenozīmē, ka cilvēki, kuri piedzimst citā gada laikā nesasniedz to pašu.

Bet vai tavā tuvumā ir kāds veiksmīgs Ūdensvīrs?

avots: lifter.world

Pievienot komentāru