Uzliec sīpola gabalu uz zoba un atstāj uz 15 minūtēm. Lūk, kas notiks!

Medicīnas eksperti atzīst, ka sīpoliem ir labvēlīga ietekme uz zobiem, gluži kā dabiskām zālēm. Uzmanīgi izlasi šo rakstu un uzzini, kā sīpoli var tev palīdzēt.

Ikvienam patīk grilēti ēdieni ar mērcēm un sīpolu salātiem. Tomēr, vai tu zini, kādas barības vielas ir sīpolos? Tas ir ne tikai efektīvs līdzeklis vispārējas veselības uzlabošanai, bet arī dabiskas medicīnas līdzeklis.

Iespējams, tu nemaz nezini, ka sīpoli ir ļoti noderīgi zobu problēmu ārstēšanai. Sīpoli var nomierināt zobu sāpes vai mazināt citas veselības problēmas. Ja tev ir zobu sāpes, vienkārši uzliec sīpolu uz zoba. Sāpes nekavējoties izzudīs. Viss, kas tev jādara, ir jāatstāj sīpola gabalu pāris minūtes uz zoba, un tas nomierinās sāpes.

Iemesls tam ir ļoti vienkāršs. Sīpoliem ir anti-septiskas un pretiekaisuma īpašības. Tiklīdz tu iekodīsies sīpolā un saglabāsi sulu mutē, tu vari veiksmīgi cīnīties pret jebkādu iekaisumu un baktērijām. Tajā pašā laikā tas samazina sāpes.

Lai gan sīpols var veiksmīgi novērst zobu sāpes, ir arī citas līdzīgas metodes. Šeit ir dažas no tām:

  • Krustnagliņu eļļa ir tradicionālās medicīnas līdzeklis, kas nomierina zobu sāpes un novērš mutes problēmas. Viss, kas tev jādara, ir jāiemērc vate krustnagliņas un olīvu vai mandeļu eļļas maisījumā un jāpieliek to sāpīgajā zonā. Sāpes izzudīs pēc pāris minūtēm. Krustnagliņa ir dabisks pretsāpju līdzeklis, kas dziedē sāpes.
  • Sāpju mazināšanas līdzeklis klepus gadījumā labi izmantojams pie zobu sāpēm. Viss, kas tev jādara, jāuzliek pāris pilieni uz sāpīgajām vietām, un zobu sāpes tiks nomierinātas.
  • Mutes skalošana līdzeklis ir vēl viena laba ideja, lai mazinātu zobu sāpes. Turklāt tu vari izmantot zobu suku, lai attīrītu pārtikas atlikumus un baktērijas, kas izraisa sāpes.
  • Uzliec gurķi uz sāpīgās zonas, un zobu sāpes ātri nomierināsies.
  • Uz sāpīgās zonas uzklājiet siltu tējas maisiņu. Tējā esošā skābe mazinās sāpes.
  • Sagriez ingveru mazos gabaliņos. Košļā to un tad kādu laiku paturi to uz sāpīgās vietas. Tas samazinās sāpes. Turklāt  šādā veidā vari arī izmēģināt ķiplokus.

avots: bigl1fe.ru

Pievienot komentāru