Populāri šefpavāri un dziedātājs Roberto Meloni pavadījuši trīs dienas neparastā projektā

Izstādes Māja I ietvaros interjera un dizaina kvartāls DECCO CENTRS izveidoja reālu dzīvokli, kuru atdzīvināja aktieru rosība, izspēlējot dažādas ikdienišķas ģimenes dzīves situācijas, kā arī dziedātājs Roberto Meloni ar koncertu un Latvijā iecienīti populāri šefpavāri Signe Meirāne un Renārs Purmalis.

Stends tika projektēts un iekārtots kā reāla privātā interjera telpa mūsdienu ģimenei un telpu apdares un iekārtojuma veidošanā izmantoti DECCO CENTRS kvartāla salonveikalu piedāvājumā esošie materiāli. Galvenais telpas koncepts – funkcionāls, ergonomisks, mūsdienīgs un estētisks interjers. Latvijā līdz šim nebijuša koncepta izstāžu stendu projektējusi un iekārtojusi dizainere Kristiana Kazarjana, un telpu noformējumā izmantoti mūsdienu aktuālie, dabīgie, cilvēkam un videi draudzīgie materiāli, kuri vērojami gan sienu, gan grīdas apdares materiālos. Interjers veidots piezemētos dabīgajos toņos apvienojumā ar spilgtiem akcentiem detaļās.

Populārā kulinārijas blogere Signe Meirāne ar Roberto mācīja, kā pagatavot īpašu uzkodu plati jeb “Mezze, iekļaujot vairākus tuvo austrumu reģionam raksturīgos ēdienus – pašceptu tortilliu, trīs dažādas humusa variācijas, baklažānu ēdienu “baba ghanoush”, kā arī gardo “tzatzikai mērci”. Savukārt šefpavārs Renārs Purmalis atraktīvas meistarklases ietvaros cepa biešu maizi, šokolādes brauniju, bet vislielāko izstādes apmeklētāju uzmanību piesaistīja saldējuma gatavošana ar šķidro slāpekli.

Izstāžu dienu laikā nozares profesionāļi diskutēja par interjera telpu iekārtošanas pamatprincipiem un jaunākajām tendencēm, un notika izglītojošas diskusijas ar nozares profesionāļiem par telpu iekārtošanas vadlīnijām, principiem un jaunākajām tendencēm.

DECCO CENTRS projekta attīstītājs Valdis Kirikovs uzsver, ka ideja par piedalīšanos izstādē radās, kvartālā saimniekojošiem uzņēmumiem kopīgi apspriežot kvartāla attīstības un atpazīstamības plānu Latvijas lielākajā interjera un mājas iekārtošanas izstādē. “Ar stenda konceptu vēlamies izcelt kvartāla DECCO CENTRS unikalitāti – viss mājokļa iekārtošanai vienuviet, sākot ar apdares materiāliem un beidzot ar mēbelēm un interjera precēm. Stenda konceptam tika apsvērti vairāki varianti, kā rezultātā izvēlējāmies un pilnveidojām kvartāla uzņēmēju ieteikto konceptu – izveidot dzīvokli. Šis stends bija īpašs arī ar to, ka apmeklētājiem bija baudāms tikai ar acīm un dzīvokļa iešpusē varēja vērot mākslinieku un sabiedrībā zināmu personību darbošanos, attēlojot ikdienišķu dzīvi mājās.”

Par interjera un dizaina kvartālu DECCO CENTRS.

SIA “Decco Centrs” ir Baltijā lielākais interjera, dizaina priekšmetu un apdares materiālu tematiskais kvartāls, kas apvieno vadošos nozares profesionāļus mājokļu un sabiedrisko telpu labiekārtošanā. Šis kvartāls tika atklāts 2017. gada nogalē. Kvartāla izveide ir līdz šim vērienīgākais šāda veida projekts Baltijas valstīs, tā attīstībā ieguldīti 10 miljoni eiro.

Bildes: https://failiem.lv/u/qdbz3ebm

Interjera un dizaina kvartāls

DECCO CENTRS

E-pasts: [email protected]

Web: https://decco.lv/

Facebook: www.facebook.com/deccocentrs/

Instagram: instagram.com/decco_centrs

Laura Ošiņa – Bēķe

|SMART CAT| Marketing Communications

Direktore un Lielo projektu vadītāja

Mob.tel.: +371 26 336 010

E-pasts: [email protected]

Web: www.smartcat.lv

Facebook: facebook.com/SmartCatMarketingCommunications

Pievienot komentāru