Putinists – Kaspars Pudniks sapņojis par deportācijām uz Sibīriju

Arī daudzu Latvijas cilvēku sniegtā palīdzība Ukrainas bēgļiem kremt kara piekritējam: “Varētu padomāt, ka viņi paši nevar par sevi parūpēties. Jūs man pasakiet, kad Ukrainas tauta ir rūpējusies par Latviju?”

Īpašu Pudnika naidu izpelnījies mūziķis Ralfs Eilands: “Es redzēju sapnī, ka Eilandu tiesās par Latviešu tautas nodevību un naida kurināšanu. Ceru, ka šis sapnis piepildīsies!” Eilands nav vienīgais pašmāju rašista melnajā sarakstā: “Un sapnī redzēju, ka stulbā Medicīnas muzeja vadība tiek izsūtīta uz Sibīriju. Par to, ka kurina naidu Latvijā starp tautām. Ar stulbu, palīgskolas līmeņa plakāta izveidi pretī Krievijas vēstniecībai.”

“Sapnī redzēju, ka pati Ukrainas tauta ir vainīga pie tā, kas ar viņiem šobrīd notiek. Tikai un vienīgi viņi paši ir vainīgi pie kara,” klāsta “ģimenes vērtību sargs” Pudniks, kuru nepavisam nesatrauc, ka ukraiņu ģimenes dodas bēgļu gaitās un Krievijas armija katru dienu nogalina bērnus.

Lasi vēl: Vai Latvijai var draudēt okupācija? Skaidrojis Jurkāns

Valsts drošības dienests ir saņēmis iesniegumu ar lūgumu izvērtēt Pudnika aktivitātes. Drošībnieki jau sākuši vairākus kriminālprocesus par Krievijas agresijas slavināšanu un kara noziegumu attaisnošanu, apcietināti ir blogeris Kirils Fjodorovs un sazvērestības teoriju sludinātājs Aivis Vasiļevskis. Pēdējais ir viens no četriem (starp tiem ir arī Aivja Vasiļevska tēvs, “dziednieks” Ventis Vasiļevskis) “garīgās attīstības un dziedniecības” centra “DVS Urantija” pārstāvjiem, kas vieduma aizsegā sludināja Kremļa fašisma idejas.

COMMENTS

Pievienot komentāru