“Redz, pie kā novedusi dzīve Briseles maizē!” – latviešus pamatīgi pārsteidz kā tagad izskatās Nils Ušakovs

“Redz, pie kā novedusi dzīve Briseles maizē!”, “Nu ja, nav jau viegli dzīvot, visu laiku baiļojoties, ka sašņorēs!” – tā cilvēki spriež, redzot, cik ļoti izmainījies bijušais Rīgas mērs Nils Ušakovs.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by УШАКОВ (@ushakovlive)

 

Nu jau trīs gadus Nils Ušakovs darbojas Briselē, jo 2019. gadā tika ievēlēts par Eiropas Parlamenta (EP) deputātu. Aizvadītajā nedēļā EP Juridiskā komiteja ieteica atcelt Ušakova parlamentāro imunitāti, lai viņu varētu izdot kriminālvajāšanai Latvijā. Runa ir par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) aicinājumu Ģenerālprokuratūrai sākt kriminālvajāšanu pret bijušo Rīgas mēru par aizliegtu operatīvās darbības pasākumiem paredzētās stratēģiskās nozīmes ierīces glabāšanu. Proti, 2019. gada janvārī KNAB toreiz vēl Rīgas mēra Ušakova darba kabinetā Rīgas domē izņēma ierīci, ko fiziskām personām ir aizliegts iegādāties, glabāt un lietot. Šajā ierīcē, kas bija nomaskēta kā albums, bija iemontēta videokamera.

Lasi vēl: Hosams Abu Meri skarbi vēršas pie “antivakseriem”

Kad Eiropas Parlamenta Juridiskā komiteja nobalsojusi par deputāta imunitātes atcelšanu Ušakovam, viņš par šo lietu izteica viedokli LTV raidījumam “Panorāma”, uzsverot, ka pats balsos par savu izdošanu kriminālvajāšanai. Taču, kā šonedēļ raksta žurnāls “Kas Jauns”, ne jau tas izbrīnīja TV skatītājus, bet gan – cik strauji novecojis tagad izskatās Nils Ušakovs, kam 8. jūnijā palika tikai 45 gadi. Cilvēki sprieda, ka no jauneklīgā, azartiskā, uzņēmības pilnā Rīgas mēra palicis vien viņa specifiskais runas akcents, jo Ušakovs pāris gadu laikā Briselē pamatīgi izmainījies un izskatās pavisam nelāgi.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru