Redzot, kā 16 gadus veca meitene gatavojas nolēkt no tilta, vīrietis steidzās palīgā. Notikušo viņš aizmirst nespēj joprojām

Es atbildēju: “Šodien tu nemirsi.” Garām gāja divi puiši. Viņi stāvēja kā pārakmeņojušies un acis ieplētuši skatījās uz mums, kamēr es viņiem palūdzu izsaukt policiju.

Policija ieradās pēc četrām minūtēm. Meitene man pastāstīja, ka vecāki viņu ienīst un tur slēgtā palātā slimnīcā maniakālās depresijas dēļ. Es centos viņu pārliecināt, ka viss tomēr uzlabosies, un kādu dienu viņa atkal varēs atrast laimi dzīvē.

Lasi arī: Tagad es veikala maizi vairs neēdīšu! Šīs raksts man pavēra jaunu pasauli!

Policists pieslēdza meiteni roku dzelžos pie nožogojuma, lai viņa vairs nevarētu nolēkt. Es paliku. Manas rokas bija vienīgais, kas pirms četrām minūtēm atradās starp šo meiteni un viņas nāvi.

“Ja es būtu ieradies sekundi vēlāk, viņa jau lidotu lejā. Šausmīga doma. Es policijai sniedzu informāciju par sevi, lai šī meitene varētu ar mani aprunāties, ja viņa pēkšņi atkal gribētu izdarīt pašnāvību. Es gribētu viņai pateikt, ka viņa ir brīnišķīgs cilvēks, ar kuru vienkārši notikušas daudzas sliktas lietas. Es gribētu, lai viņa saprot, ka dzīvē joprojām ir daudz skaistuma. Dzīve ir dāvana. Es ceru, ka varētu viņai palīdzēt šajā jautājumā,” pauda vīrietis.

 

Avots: chudesa.site

Pievienot komentāru