Romantiskais horoskops: kurām zodiaka zīmēm paveiksies mīlestībā 2022. gadā

Vērsis

Vērši visa gada laikā daudz tiks novērsti no mīlas lietām. Tāpēc var rasties nesaprašanās ar savu otro pusīti. Par spīti tam Vērši šo pārbaudījumu izturēs izcili. Vientuļajiem šīs zīmes pārstāvjiem būs nedaudz sarežģītāk.

Bet astrologs ir pārliecināts, ka spēka pietiks gan darbam, gan mīlestībai. Tāpēc 2022. gadā jūs iegūsiet personīgo laimi.

Dvīņi

Vientuļie Dvīņi 2022. gadā ļausies piedzīvojumiem, kas var aizvest diezgan tālu. Iespējams, viens no tiem vainagosies panākumiem.

Toties Dvīņiem, kuri ir jau atraduši savu otro pusīti, nevajadzētu nodarboties ar tamlīdzīgām lietām. Saglabājiet uzticību, pretējā gadījumā – šķirieties.

Vēzis

2022. gadā Vēži pēkšņi nolems, ka vairs negrib dzīvot kā līdz šim. Prioritātes un vērtības, kurām sekojāt agrāk, izrādīsies, ka ir nepietiekamas. Jums nāksies tās rūpīgi pārskatīt.

Bet Nikola Kuzņecova ir pārliecināta, ka, lai arī Vēžiem ir tendence visur atrast trūkumus, nākotnē pārmaiņas palīdzēs sakārtot attiecības.

Lauva

Lauvas 2022. gadā bieži atskatīsies uz savu pagātni. Tāpēc ir iespējami mēģinājumi atgūt vecās romantiskās attiecības.

Tomēr astroloģe brīdina – to nevajag darīt. Ja izdosies apkarot nostaļģiju, priekšā jūs sagaida jauni panākumi dzīvē, kas arī aizvedīs pie vajadzīgām attiecībām.

Jaunava

Jaunavas jaunajā gadā būs ieskautas ar romantiku. Jūs satiksieties ar cilvēkiem, kuri ar savu komunikāciju sniegs virkni pozitīvu emociju. Bet nedomājiet izkust no uzmanības!

Tieši pretēji, esiet sakoncentrējušies un uzmanīgi. Tikai tad izdosies izvēlēties to cilvēku, par kuru saka – likteņa nolemts.

Lasi vēl: Sešas zodiaka zīmes 2022. gadā nokļūs miljonāru aspektā: ienākumu pieaugums neizbēgams

Svari

Svariem Tīģera gadā būs grūti koncentrēties uz romantiskām attiecībām. Jūs vēlēsieties kaisli, dažādību un piedzīvojumus.

Protams, neviens jūs nemudinās apstāties, bet, ja tomēr izvēlēsieties piedzīvojumus, dariet to apzināti. Bet, ja izvēle krīt uz pretējo pusi, esiet disciplinēti.

Skorpions

2022. gadā Skorpioniem ir visas iespējas izveidot personīgo dzīvi. Tomēr ir liela iespējamība šo iespēju palaist garām, kam par iemeslu būs nepareizi uzskati par attiecībām.

Vispirms tieciet skaidrībā par vērtībā un padomājiet, kādām īpašībām ir jāpiemīt partnerim. Tikai tad jūsu iespējas satikt otro pusīti palielināsies.

Strēlnieks

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem jaunajā gadā nenāksies garlaikoties, viņi būs ieskauti ar pretējā dzimuma dāvāto uzmanību.

Tomēr ar vairumu no viņiem labāk nesaistīt savu dzīvi. Izturieties pret izvēli maksimāli nopietni.

Mežāzis

Vientuļajiem Mežāžiem ir visas iespējas izveidot romantiskas attiecības. Galvenais, labi ieskatieties potenciālā partnerī. Astroloģe brīdina, ka pastāv risks uzķerties uz nepatiesiem, savtīgiem cilvēkiem.

Bet Mežāžiem, kas jau ir attiecībās, jātrenē pacietība. Jūsu spēkos ir izmainīt aukstumu, kas ir radies attiecībās. Neatstājiet visu pašplūsmā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem izdosies sagaidīt Jauno gadu nepiespiestos romantiskos sapņos. Pirmajās 2022. gada dienās jums aktīvi izrādīs uzmanību, tomēr otrajā pusē situācija var kļūt sarežģītāka.

Var rasties konflikti ar pretējā dzimuma pārstāvjiem, iespējama abpusēja vilšanās. Tāpēc sakarā ar šo esiet uzmanīgi, kam jūs dodat priekšroku.

Zivis

Jaunā gadā Zivis tieksies iegūt savstarpējo sapratni. Tomēr zvaigznes brīdina: 2022. gadā ir liels risks sastapties ar cilvēkiem, kuri meklē nelielas intrigas un nav noskaņoti nekam nopietna.

Ja jums jau ir mīļotais cilvēks, pastāv liela iespējamība pazaudēt daudz nervu šajā jaunajā attiecību “pieslīpēšanas” posmā. Tāpēc centieties nepieciest partneri, bet uzreiz mierīgi visu apspriest.

 

 

COMMENTS

Pievienot komentāru