Šajā brīdī viņš apzinājās, ka mīl… Iemīlēšanās horoskops

Svari

Šajā brīdī viņš atklāja, ka nekas nevar viņus novērst no jūsu vērošanas. Vienīgais, o viņš vēlas – ir bezgalīgi ieelpot jūsu aromātu un ieraudzīt galaktiku jūsu acīs.

Skorpions

Tas bija brīdis, kad viņš apjuka no jūsu klātesamības, apburts no katra jūsu dvēseles skaistā nostūra. Un katru reizi, kad viņš iegrimst jūsos arvien dziļāk, viņš jūt, ka viņa sirds sitas straujāk, bet smadzenes atslēdzas.

Strēlnieks

Tas bija brīdis, kad viņš bija pārliecināts, ka varēs gāzt kalnus, bet nejutīsies dzīvs, ja jūs nebūsiet blakus viņam. Viņš sajuta, it kā pārpeld okeānu un uzlido neiedomājamā augstumā, vienkārši runājoties ar jums.

Mežāzis

Tieši tajā brīdī viņš nolēma, ka jūs esat pelnījusi ieraudzīt viņa ievainojamo pusi aiz sienām, kas aptver viņa sirdi.

Ūdensvīrs

Tas bija brīdis, kad viņš nespēja noliegt, ka jūs ieņemat milzīgu vietu viņa sirdī, kad viņš sajuta, ka jūs esat vienīgais draugs, kuru viņš gribētu paturēt uz visiem laikiem, kad viņš pirmo reizi atklāja, ka vēlas iegūt jūsu uzmanību un alkst jūsu pieņemšanu, ka vēlas runāties ar jums 3:35 no rīta par to, kas viņam prātā, kad viņš apjauta, ka apkārtējais gaiss ir piepildīts ar jūsu smaržām pat tad, kad jūs neesat blakus.

Zivis

Tas bija brīdis, kad jūs iebrāzāties viņa unikālajā fantāziju pasaulē. Jūs ienācāt viņa sapņos, kas ierāmēti ar gaismu, un tas lika viņa sirdij tramīgi sisties, un pēc tam, kad viņš paņēma jūs aiz rokas, viņa pasaule atdzīvojās, saule sāka spīdēt spilgtāk, kļuva siltāk un viņš bez bailēm atvēra jums durvis uz savu brīnišķīgo dvēseli.

avots

Pievienot komentāru