Saripiniet bumbiņas no alumīnija folijas un ielieciet veļas mašīnā, efekts jūs pārsteigs!

Ražotāji katru gadu izlaiž arvien jaunākus, uzlabotākus veļas mašīnu modeļus, bet mazgāšana tik un tā dažreiz līdzinās loterijai.

Dažreiz uz apģērba saglabājas pleķi, iztrūkst svaigums vai arī paliek mīkstinātāja pēdas.

Lai cik dārgi arī nebūtu kondicionieri veļai, nav nekādas garantijas, ka veļa vairāk neelektrizēsies.

Ne tik sen parādījās ziņojums par to, ka, ja no parastās alumīnija folijas uztaisa blīvas bumbiņas, un ieliek tās kopā ar veļu bundulī, tad tās novērš statiskās elektrības problēmu.

Alumīnija folijas bumbiņas spēj daudz ko

Daudzi cilvēki patiešām uzskata, ka alumīnija folijas bumbiņas spēj noņemt statisko elektrību veļas mazgāšanas procesā, bet mēs ieteiktu pievērst uzmanību tam, ka tādas bumbiņas asi palielina veļas mazgāšanas procesa mehānisko efektivitāti.

Statika patiešām spēj pāriet no tādiem elektrību nevadošiem priekšmetiem kā apģērbs uz metāliskiem priekšmetiem. Tā kā, bez alumīnija bumbiņu izmantošanas, ar to lieliski tiks galā pats bundulis. Vienkārši nodrošiniet tehniski pareizu zemējumu rozetē. Bet, ja tādas iespējas nav, tad uzticieties alumīnija bumbiņām. Sliktāk noteikti nebūs, bet veļa patiešām izmazgājas daudz efektīvāk, nekā parasti.

Šo triku izmantot ir pavisam viegli. Vienkārši uztaisiet blīvas bumbiņas no alumīnija folijas un ielieciet tās veļas mašīnas bundulī kopā ar veļu.

Vienas un tās pašas bumbiņas var izmantot pusgadu un vēl ilgāk – kamēr viņas nesāk zaudēt formu un ievērojami nesamazinās izmēros no pastāvīgas folijas presēšanas.

Kopumā labāk vienu reizi pārbaudīt un pārliecināties par rezultāta ticamību, nekā tērēt naudu papildus ķīmiskajiem mazgāšanas līdzekļiem, kuri ne vienmēr darbojas tā, kā mēs to vēlētos.

avots

Pievienot komentāru