Šausmas dzīvoklī: policijas darbinieki tika izsaukti dēļ nepatīkamās smakas

Nepatīkamā smaka sāka uztraukt visus daudzstāvu mājas dzīvojošos cilvēkus, tādēļ visi izsauca policijas darbiniekus, lai noskaidro no kurienes šī smaka rodas.

Kādā Krievijas nostūrī tika izsaukta policija, kuri konstatēja ka briesmīgā smaka nāk no 74 gadus vecās pensionāres dzīvokļa, kad viņi iegāja dzīvoklī bija šokā un nesaprašanā par redzēto.

Izrādījās, ka tur gulēja līķis. Vēlāk noskaidrojās, ka šis cilvēks ir miris aptuveni pirms 4 gadiem. Tas bija pensionāres dēls. 1996. gadā viņas dēls emigrēja pie tēva uz Vāciju, bet vēlāk viņu nogalināja piedzērušies cilvēki 2004. gadā.

Viņa tēvs nolēma dēlu apglabāt Vācijas kapsētā, taču sieva bija pret to. Māte nolēma sava dēla ķermeni pārvest pie sevis uz Omsku un apglabāt tuvējos kapos. Viņai tas izdevās. Nopirkusi zārku, tajā ielikusi dēla fotogrāfiju un glāzi ar dēla vārdu.

Vēlāk sievietei ienāca prāta ļoti traka doma, ka sava dēla īķi viņa no morga vedīs pie sevis uz mājām nevis apglabās tuvējos kapos kā viņa sākumā bija domājusi. Viņai arī šo sanāca realizēt. Nav zināms kā sievietei izdevās šo slēpt 4 gadus. Vēlāk, protams, attiecīgās iestādes sāka rīkoties un pārliecināja sievieti apglabāt savu dēlu pienācīgi, jo kaimiņi vairs nespēja izturēt briesmīgo smaku.

Šajā stāstā ir daudz neizskaidrojamu faktu, kuri līdz šim tā arī nav tikuši noskaidroti un noteikti arī netiks noskaidroti. Nav zināms, kas ar veco sievieti notika vēlāk, par to tiek klusēts.

avots: obado.ru

Pievienot komentāru