Šie divi neatrada vēlamo grāmatu skapi veikalā, tāpēc izgatavoja to paši!

Un tas ir labākais skapis pasaulē!

Tas ir kaut kas burvīgs un iepriecinošs, kad izdodas mūsdienu interjerā ieraudzīt pilnu grāmatu skapi, raksta Diply. Īstiem grāmatu faniem tas ir ne tikai dekors, bet arī lepnuma iemesls!

Džese un Sinklērs Brinni ir pāris no Austrālijas, kurš parādīja, kā padarīt grāmatu skapi par interjera rozīnīti.

Pāris vada kompāniju, kas specializējas celtniecībā un mājokļu remontā. Nesen viņi padalījās ar vienu no saviem projektiem, kuru bija pabeiguši, lai piedalītos austrāliešu šovā The Block. Viņu unikālais grāmatu skapja dizains uzreiz kļuva populārs.

Kā viss sākās.

Nākamā skapja daļas tika rūpīgi izmērītas, sagrieztas un iepriekš saskrūvētas. Pārim bija jāsagatavo 36 atsevišķas kastes.

Kolīdz kastes bija pabeigtas, Brinni atveda lielu lapu ar vidēju blīvumu. Viņi nenovietoja kastes tieši pie sienas, jo tad nebūtu pareiza rāmja. Tāpēc viņi izmantoja MDF gabalu, lai izveidotu “viltus” sienu, un radītu vietu visām kastēm.

Kad MDF loksne tika uzstādīta uz sienas, Džese un Sinklērs sāka piestiprināt kastes. Lapa iezīmēja katras kastes vietu, tāpēc viss, kas viņiem bija jādara, bija saskaņot kontūru ar kasti un ieskrūvēt to vietā.

Katrai kastei bija jābūt perfekti novietotai, pretējā gadījumā tas sagrautu visu dizainu.

Gandrīz gatavs… Visas skrūves tika nomaskētas, lai radītu vienotu efektu. Tas patiešām izskatās kā brīnišķīgs sapņu grāmatu skapis.

Šis veikums patiešām ir vienlaikus praktisks un stilīgs risinājums.

Viens no galvenajiem projekta motīviem bija radīt bērniem piemērotu vietu lasīšana. Daudzi vecāki cenšas samazināt bērnu laiku, kuru viņi pavada pie saviem gadžetiem, un bibliotēkas radīšana ir pirmais solis.

Šis grāmatu skapis kļuva neiedomājami populārs internetā, un nav grūti nojaust kāpēc tā. Tas ir ne tikai skaists, bet arī lielisks veids kā stimulēt lasīšanu.

Kā tev patīk ideja?

avots: lifestyle.diply.com

Pievienot komentāru