Sieviete pēc noģībšanas: “Kad ārsti ieraudzīja manas bikses, teica, ka varēju zaudēt dzīvību!”

Bikses gandrīz atņēma dzīvību Džeinai Reilensai. Sieviete no Lielbritānijas pat pašos trakākajos sapņos nevarēja iedomāties, ka visparastākās džinsu bikses var nodarīt tādu postu veselībai, lai nonāktu uz nāves robežas.

Sieviete izpārdošanā iegādājās bikses par veiksmīgu cenu. Tas, ka bikses bija šauras, sievietei nešķita briesmīgi, jo domāja, ka ar laiku tās izstaipīsies. Tūlīt pēc pirkuma uzvilka bikses un pavadīja tajās visu dienu.

Ciemos pie draugiem viņa lieliski pavadīja laiku, dejoja un smējās. Kādā brīdī sieviete noģība. Kad Džeina atguvās, nodomāja, ka tās ir noguruma sekas. Izsauca taksi un devās mājās. No rīta taksis bija nepieciešams, lai aizvestu sievieti uz slimnīcu. Kājas izskatījās drausmīgi, tās bija iekaisušas un sapampušas.

Lasīt vēl –Slikta mamma. Publikācija ar kuru “Facebook” dalījušies tūkstoši

Ārsti uzreiz sāka interesēties, kas sievietei bija uzvilkts mugurā. Kad dzirdēja atbildi, nemaz nenobrīnījās. Sliktā pašsajūta bija pārāk šaurās bikses, kas nobloķēja brīvu asins cirkulāciju. Šīs bikses paspēja nodarīt kaitējumu sievietes nervu galiem.

Lai Džeina atgūtu veselību, ārstiem bija krietni jāpapūlas. Viņi veica četras operācijas. Tagad, lai arī dzīvībai nedraud briesmas, kājas neizskatās vairs pievilcīgi. Taču sieviete nežēlojas, jo viss varēja beigties daudz sliktāk.

Skrienot pakaļ jaunajiem modes trendiem, nevajag likt savu dzīvību ķīlā. Pārāk ciešas bikses var nodarīt veselībai nopietnas sekas. Sekojiet savai veselībai un bēdziet no pārāk šaurām biksēm.

COMMENTS

Pievienot komentāru