Šis divu sastāvdaļu maisījums atbrīvos jūs no sāpēm mugurā, ceļgalos, ārstēs sēnīti, varžacis un ne tikai!

 

1.Sajauciet vienu ēdamkaroti rīcineļļas ar vienu ēdamkaroti sodas un uzklājiet šo masu uz pēdām un nagiem. Šī metode palīdzēs atbrīvoties no sēnīšu slimībām. Ļaujiet masai 30 – 40 minūtes iedarboties, bet pēc tam nomazgājiet to un nosusiniet nagus.

2.Izmantojiet šādu pašu sastāvdaļu proporciju, lai paātrinātu zilumu, pušumu un rētu sadzīšanu.

3.Uzklājiet iepriekš minēto sastāvdaļu kompleksu uz locītavām, atstājiet šo līdzekli iedarboties pa nakti. Šādi iespējams atbrīvoties no sāpēm locītavās.

4.Noņemiet acu kairinājumus un apsārtumu: ņemiet vienu tējkaroti rīcineļļas un ½ tējkaroti sodas. Uzklājiet šo masu uz tīriem acu plakstiņiem, paturiet šo maisījumu 20 minūtes, bet pēcāk ļoti rūpīgi nomazgājiet to nost. Tāpat šī metode palīdzēs noņemt plakstiņu pietūkumu un tumšos lokus zem acīm.

5.Iepiliet pa vienam pilienam tīras rīcineļļas acīs pirms došanās gulēt, lai novērstu kataraktu.

6.Izmantojiet šo maisījumu, lai novērstu ādas iekaisumu un niezi.

7.Ar šo maisījumu regulāri masējiet savas kājas, lai novērstu sāļu nogulsnēšanos pēdās.

Lasi arī: Es pat nedomāju, ka krēmu Nivea mazajās zilajās bundžiņās var izmantot arī tā! Brīnumains līdzeklis!

8.Uzklājiet maisījumu uz pigmenta plankumiem apmēram 20 minūtes pirms došanās gulēt. Pēc norādītā laika nomazgājiet to nost. Drīzumā varēsiet aizmirst par pigmenta plankumiem.

9.Rokas ādas atjaunināšanai izmantojiet 2 – 3 reizes nedēļā skrubi, kas pagatavots no rīcineļļas un sodas (vienādā attiecībā). Masējiet plaukstu ādu vismaz 2 – 3 minūtes, pēc tam nomazgājiet tās. Jau pēc pirmās lietošanas reizes rokas izskatīsies fantastiski.

10.Lietojiet šo maisījumu, lai veiktu muguras un kakla masāžu. Ja lietosiet šo maisījumu vismaz trīs mēnešus, spēsiet ārstēt hroniskus aizsmakumus, kā arī novērsīsies grumbu veidošanos uz kakla.

11.Šis maisījums palīdzēs atbrīvoties arī no papilomas. Viss, kas jums atliek, – uzlikt šo maisījumu, paturiet 30 – 40 minūtes, pēcāk nomazgājiet nost.

12.Ja jūs ir sakoduši kukaiņi, uzklājiet šo masu uz koduma vietas – tas nomierinās sāpes un niezi.

13.Šis maisījums spēj vien pāris dienu laikā palīdzēt atbrīvoties no kārpām. Uzklājiet šo maisījumu uz kārpas, apsaitējiet to. No rīta nomainiet pret jaunu saiti. Lietojiet tik ilgi, līdz kārpas būs pilnībā pazudušas.

14.Vienu reizi nedēļā uzklājiet šo maisījumu uz jostas vietas, lai novērstu tur radušās sāpes.

15.Novērsiet ausu džinkstēšanu, katru dienu iepilinot pāris pilienus rīcineļļas tajā.

16.Uzklājiet nelielu daudzumu rīcineļļas uz galvas ādas un masējiet to piecas minūtes. Tas paātrinās matu augšanu un novērsīs to izkrišanu.

17.Lieciet šo maisījumu uz strijām un tās ar laiku kļūs mazāk redzamas (grūtniecības laikā to lietot nevajadzētu).

 

Pievienot komentāru